REKLAMI GEÇ

DENİZLİ’DE İHALELER

DENİZLİ’DE İHALELER

Denizli Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Denizli Devlet Hastanesi, Pamukkale Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü, hizmet ve ihtiyaçlarıyla ilgili ihaleler düzenledi. İhale bilgileri şöyle:

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Ağustos 2016 Pazar, 14:17

OKUL YAPTIRILACAK
Denizli Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB), Sarayköy 24 Mayıs İlkokulu yapım işi için ihale açtı. İhale, 20 Eylül Salı günü saat 10.00’da Topraklık Mahallesi Otogar yanı No: 41/A kat 5 Pamukkale-Denizli adresinde yapılacak.

ATIK TOPLAMA İHALESİ
Denizli Devlet Hastanesi’nin 2016-2017 yılları tehlikeli atıkların toplanması, geri kazanımı ve bertaraf edilmesi işi için ihale düzenlendi. İhale, 5 Eylül Pazartesi günü saat 14.00’te Denizli Devlet hastanesi satınalma biriminde gerçekleştirilecek.

KIRTASİYE SETİ ALINACAK
Pamukkale Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, açık ihale usulüyle 3 bin kırtasiye seti alımı yapacak. İhale, 6 Eylül Salı günü saat 10.00’da düzenlenecek.

BİNA ONARIM İHALESİ
Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü Acıpayam Yeşilyuva Osman Çemen Çok Programlı Lise binasının onarım işi için ihale açtı. İhale, 5 Eylül Pazartesi günü saat 10.00’da yapılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı