REKLAMI GEÇ

DENİZLİ’DE İHALELER

DENİZLİ’DE İHALELER

Denizli’de bazı kamu kurum ve kuruluşları hizmetleri ile ihtiyaçları için ihale düzenledi. İhalelerle ilgili bilgiler şöyle:

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Eylül 2016 Pazar, 14:43

 

ARAÇ KİRALAMA İHALESİ
Çardak Havaalanı Müdürlüğü, 1 Ocak 2017 ile 31.12.2018 tarihleri arasındaki personel taşıma işi için ihale açtı. İhale, 22 Eylül Perşembe günü saat 14.00’te yapılacak.

BİNA TADİLATI YAPTIRILACAK
Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, 44 binada tadilat ve tamirat yaptırmak için ihale düzenledi. İhale, 21 Eylül Çarşamba günü saat 10.00’da gerçekleştirilecek.

SANAT YAPILARI İHALESİ
Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, açık ihale usulüyle muhtelif yerlerde sanat yapıları inşaatı yaptıracak. İhale, 21 Eylül Çarşamba günü saat 14.00’te düzenlenecek.

ELEKTRİK İLETİM HATTI İHALESİ
Türkiye Elektrik İletim A.Ş. 21. Bölge Müdürlüğü, açık ihale usulüyle elektrik iletim hattı yaptıracak. İhale, 23 Eylül Cuma günü saat 1.30’da yapılacak.

BEKİLLİ’YE EMNİYET AMİRLİĞİ BİNASI YAPTIRILACAK
Denizli Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB), Bekilli’de yaptırılacak emniyet amirliği binası için ihale açtı. İhale 23 Eylül Çarşamba günü saat 10.00’da gerçekleştirilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı