REKLAMI GEÇ

Akınsoft Ailesi Denizli’de toplandı

Akınsoft Ailesi Denizli’de toplandı

AKINSOFT, Pamukkale Richmond Thermal Otel’de çözüm ortaklarıyla bir araya geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Mayıs 2014 Çarşamba, 11:55

AKINSOFT Denizli Bölge Bayi Garanti Bilişim ve AKINSOFT İzmir 1. Bölge Bayi Teknolya Bilişim tarafından hafta sonu Richmond Pamukkale Thermal Otel’de, çözüm ortaklarının bir araya geldiği 2 günlük buluşma gerçekleştirildi.

AKINSOFT Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Özgür Akın ve AKINSOFT Konya Plaza’dan yetkililerin de katıldığı toplantıda; 2015’e 1 kala Robotik çalışmalar, genel il değerlendirmesi, Ar-Ge ve pazarlama ile ilgili görüşmelerin yanında sosyal etkinlikler de gerçekleştirildi.

17 Mayıs günü gerçekleştirilen toplantının ardından akşam Gala Gecesi organize edildi. Denizli ve İzmir Bölge Bayiliklerini yürüten; AKINSOFT Denizli Bölge Bayi Garanti Bilişim ve AKINSOFT İzmir 1. Bölge Bayi Teknolya Bilişim’e bağlı Çözüm Ortakları Gala Yemeği’nde bir araya geldiler. 18 Mayıs günü ise AKINSOFT Çözüm Ortakları, Denizli ve Pamukkale gezisiyle organizasyonu sonlandırdılar.

AKINSOFT gerçekleştirdiği bu tarz etkinliklerle hem Çözüm Ortalarının motivasyon ve çalışma verimini artırmayı hem de son kullanıcılarının memnuniyetini en üst seviyede tutmayı hedefliyor.

AKINSOFT yenilikçi ve dinamik adımlarla 19 yıldır yazılım sektöründe hızla ilerliyor. Çünkü AKINSOFT, hedeflerini, vizyonlarını daha kurulduğu gün (12 Nisan 1995) belirleyen, “İnsana ve İnsanlığa Değer Verilmeyen Köşe Kalmasın” ilkesi etrafında birleşen bir firma. Teknoloji alanında hizmet vererek çağdaş üretimin, kurumsal yönetimin, markalaşmanın örnek uygulayıcısı olmak için bu yolda adım adım ilerleyerek ve her gün daha da hızlanarak yola devam ediyor.

AKINSOFT’un 1995’te filizlenen yapısı 19 yıl aradan sonra dev bir çınar ağacına dönüştü. AKINSOFT, genç kadrosu, Çözüm Ortakları ve son kullanıcıları ile çığ gibi büyüyen dev bir aile. Prensipleri, ilkeleri, inancı, birliği ve doğru stratejileri sayesinde bugün dünyada birçok ülkede 2000’i aşkın Çözüm Ortağı ile sınırları aşarak birçok ülkeye hizmet ulaştıran ve ulaştırmaya devam eden AKINSOFT sektörünün öncüleri arasında yer alıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı