REKLAMI GEÇ

Anemon Denizli hizmete girdi

Anemon Oteller Zinciri’nin son halkası olan “Anemon Denizli” hafta içi yapılan açılış kokteyli ile faaliyete başladı. Denizli’nin tanınmış simalarının da yer aldığı kokteylde, Anemon Oteller Zinciri’nin yetkilileri tam kadro yer aldı.

/ DENİZLİHABER / 30 Mayıs 2007 Çarşamba, 00:00

Konaklama sektöründe yakaladıkları başarılarla yıldızı parlayan Anemon Oteller Zinciri, bu başarısının devamını Denizli’de sürdürebilmek için Anemon Denizli’yi kent halkıyla buluşturdu. Kısa bir süre içinde yapımı tamamlanan Anemon Denizli geçtiğimiz hafta içinde düzenlenen açılış kokteyli ile faaliyete girdi. Kokteyle, Anemon Oteller Zinciri’nin yetkilileri başta olmak üzere çok sayıda işadamı ve siyasetçi katıldı.

İzmir çevre yolu üzerinde, şehir merkezine yaklaşık üç kilometre uzaklıktaki Anemon Denizli ile kent halkının özlediği kaliteli hizmeti sunacaklarını söyleyen Anemon Denizli Genel Müdürü Seher Kızıler, otel hakkında da bilgiler aktardı. Kızıler: “Toplam 122 oda ile hizmete giren Anemon Denizli, çok amaçlı toplantı salonları, konforlu odaları ve seçkin kalite anlayışıyla yine istenilen ve beklenen hizmeti sunacak. Otel hizmetlerimizden kısaca bahsetmek gerekirse, otelimizde; kuru temizleme servisi, televizyon ve oyun salonu, doktor, açık havuz, çocuk havuzu, jakuzi, fitness salonu, masaj, bagaj odası, açık ve kapalı otopark, kablosuz internet bağlantısı, bay ve bayan kuaförü, kapalı havuz, sauna, buhar odası ve aerobik salonu bulunmakta.” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı