REKLAMI GEÇ

Auto King’ten kampanyalara devam

Auto King’ten kampanyalara devam

Auto King kampanyalarını sürdürüyor. Firmanın Denizli Bayi Bilcem Otomotiv ortaklarından Rasim Ergil, anlaşmalı sigorta şirketlerinden kaskolu araç sahiplerine bir yıl garantili cam filmini yüzde 30 indirimle yaptıklarını açıkladı.

/ DENİZLİHABER / 21 Nisan 2007 Cumartesi, 00:00

Otomotiv sektörünün farklı bir dalı olan oto yenileme işi her geçen gün vatandaşlar tarafından yakından takip edilir hale geldi. Bu sektörde yıllardır hizmet veren dünya markası Auto King’in Denizli Bayiliği’ni yapan Bilcem Otomotiv de, firmayı Denizli’de En iyi şekilde temsil ediyor. “Otonuzun Estetik Cerrahı” sloganıyla çalışmalarını sürdüren Auto King, bu arada kampanyalarını da aralıksız sürdürüyor. Son olarak güvenlik cam filmlerinde bir kampanya başlatan firma, müşterilerine yine kusursuz bir hizmet sunmayı hedefledi. Kampanya hakkında bilgiler aktaran Bilcem Otomotiv şirket ortağı Rasim Ergil, ilk olarak güvenlik cam filmlerinin faydalarından bahsetti.

Önce can güvenliği

Ergil, “Günümüzde hırsızlık, trafik kazaları, bombalı saldırılar gibi sosyal sorunlar her geçen gün artmakta. Bizler de araç sahiplerinin bu sorunlara karşı tedbirli olması gerektiğini düşünüyoruz. Güvenlik cam filmleri camın emme kapasitesini arttırdığından dolayı noktasal darbeler camın tüm yüzeyine yayılıyor. Bu da camın daha geç kırılmasını ve kırıldığında da dağılmamasını sağlıyor. Böylece kırılan cam araç içindekileri can güvenliğini koruyor” dedi. Ergil, “Kampanyamız kapsamında da üstün Alman teknolojine sahip Haverkamp Güvenlik Cam Filmleri’ni kullanıyoruz. Bir yıl garantili ve 360 mikron kalınlığındaki cam filmi dünyada tek olma özelliğine de sahip. Anlaşmalı olduğumuz Anadolu Sigorta, Ak Sigorta, Başak Sigorta, Birlik Sigorta, Ankara Sigorta, HDI Sigorta, Güneş Sigorta ve Koç Allianz Sigorta şirketlerinden kaskolu olan tüm vatandaşlarımız yüzde 30 indirim içeren kampanyamızdan yararlanabiliyor. Yine aynı sigorta şirketlerinden kaskolu olan vatandaşlarımız sadece güvenlik cam filmlerinde değil Auto King’in diğer uygulamalarında da aynı indirimden faydalanabiliyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı