REKLAMI GEÇ

Aydem’de eğitime devam

Aydem’de eğitime devam

Aydem EDAŞ, şirket içi eğitimleriyle, çalışanlarının yaşam kalitesini artırmak ve müşterilerine en iyi hizmeti vermeyi hedefliyor. Yönetim kurulu üyelerinden, en alt kadrolarına kadar tüm personelin etkin şekilde eğitim alması planlanan şirkette, maksimum müşteri memnuniyeti hedefleniyor.

/ DENİZLİHABER / 10 Mart 2009 Salı, 01:00

Eğitim programlarına, arıza bakım onarım ekiplerine verilen “İş Güvenliği ve İşci Sağlığı” eğitim çalışmasıyla devam ettiklerini belirten Aydem Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Mesut Güzel, şirket çalışanlarının yaşam kalitesinin önemli olduğunu vurguladı. Güzel, “İş sağlığı ve güvenliği evrensel insan haklarının bir gereğidir. Bu bağlamda iş sağlığı ve güvenliği, çalışanlarımızın yaşam standartlarının en üst düzeye çıkmasında çok önemli bir yere sahiptir. Dünya çapında kabul gören standartlar çerçevesinde, çalışanlarımızın sağlık ve güvenliğini sağlamak için gerekli çalışmaları bir program dahilinde yürütüyoruz” dedi.

Eğitim çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini,müşterilerine verimli ve kesintisiz hizmet vermeyi amaçladıklarını söyleyen Aydem Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Mesut Güzel, “Şirketimiz kalite politikası gereği, yapılan eğitim analizleri sonucunda, üst yönetim düzeyinden başlayarak alt kadrolara kadar, tüm birimlerimize kişisel ve kurumsal gelişim eğitimleri verilmesi amaçlanmıştır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı