REKLAMI GEÇ

Bakan Zeybekci, Faber çalışanlarına seslendi

Bakan Zeybekci, Faber çalışanlarına seslendi

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Faber Mermer’i ziyaret etti. Ziyarette Faber Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Cinkaya ile bir süre sohbet eden ve daha sonra şirket çalışanlarına seslenen Zeybekci, Denizli’nin hayat standartları açısından yaşanabilecek ve tercih edilen bir il haline geldiğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Haziran 2015 Çarşamba, 11:24

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Faber Mermer’i ziyaret etti. Kendisini karşılayan Faber Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Cinkaya ile bir süre sohbet eden Zeybekci, Denizli’deki mermer sektörüyle ilgili gelişmeleri dinledi. Ayrıca Denizlispor’u da konuştular.

Faber Mermer anı defterini de imzalayan Bakan Zeybekci, daha sonra tesislere geçerek şirket çalışanlarına seslendi. Denizli Belediye Başkanlığı ve AK Parti iktidarı döneminde yapılanları anlatan Zeybekci, hayata geçirdikleri projelerin Denizli’nin çehresini değiştirdiğini, altyapısı, yeşil alanları, duble yolları ile Denizli’nin hayat standartları açısından yaşanılabilecek ve tercih edilen bir il haline geldiğini ifade etti.

nihat-zeybekci-faber-ziyareti-ic-2

KONUT PROJESİNİ ANLATTI
Konut projesini de anlatan Zeybekci, “Siz emekçiler için mücadele ediyoruz. Sizler ve ev sahibi olmak isteyen Denizlililer için 25 bin konutluk dev bir proje hazırladık. 4 milyon m² alan üzerine yapılacak ve içerisinde sosyal tesislerin, spor merkezlerinin, yaşam alanlarının bulunduğu bu alanda yapılacak olan konutları en kısa sürede hak sahiplerine teslim etmeyi, 25.000 aileyi ev sahibi yapmayı hedefliyoruz” dedi.

nihat-zeybekci-faber-ziyareti-ic-1

YASİN CİNKAYA’YA ÖVGÜ
Ülkede asgari ücretin altında maaşla çalışanların olduğuna dikkat çeken Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Türkiye’de çalışan bir çok emekçi, Faber’de çalışan emekçiler kadar şanslı değil. Yasin Bey, gerek sosyal haklar gerekse ücret politikası olarak uzun yıllardır çizgisini bozmadan yoluna devam ediyor. Belki her biriniz uzun yıllardır Faber Ailesi’nin bir parçasısınız. Bugün ülkemizde sosyal hakları sağlanmadan çalıştırılmak zorunda bırakılan ve üstelik asgari ücretin bile altında çalışmak zorunda olan birçok kardeşimiz var. Öncelikle size sağlanan sosyal haklar ve imkanlar için işvereniniz Yasin Bey’e bu ülkenin Ekonomi Bakanı olarak teşekkür ediyorum. Unutmayınız işveren ve emekçi el ele, omuz omuza olduğu sürece önce bu ülke ve sonra da bizler kazanacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı