REKLAMI GEÇ

Bakan’dan ne istediler?

Bakan’dan ne istediler?

Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci ile yönetim kurulu üyeleri, Ekonomi Bakanı ve Ak Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci’yi makamında ziyaret ederek kente yatırım yapılması için destek istedi.

/ DENİZLİHABER / 20 Şubat 2014 Perşembe, 11:38

Ferah IŞIK/DENİZLİ, (DHA)
Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Ekonomi Bakan Nihat Zeybekci’yle yaptığı görüşmede, “Sanayici ve Denizlili olarak bizi biz kadar tanıyorsunuz. Denizli’ye 2004 yılından bu yana sıfırdan yatırım yapılmadı. Uzun zamandır devam eden kısır döngünün kırılması gerekiyor. Denizli tekstil sektörü savunma sanayi alanında yeni yatırımlar yapabilir. Bu konuda fizibilite çalışmasını tamamlayan şirketler var. Savunma sanayinin yerlileştirilmesi gerekiyor. Böylece ülke ekonomisine önemli katkıda bulunulur ve yeni yatırımlar hayata geçmiş olur” dedi.

Bakan Zeybekci de “Ekonomi Bakanlığı her zaman işadamlarımızın yanındadır. Odalar ve ihracatçı birliklerini bilgilendirerek daha çok işadamımızın devletimizin desteklerinden haberdar olmasını ve faydalanmasını istiyoruz. Bakanlık olarak yeni yatırımların yapılmasını, yeni istihdam olanaklarının sağlanmasını destekliyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı