BASİAD PAÜ’den dil desteği alacak

BASİAD, PAÜ Yabancı Diller Yüksek Okulu’ndan yabancı dil eğitimi, seminer ve çeviri hizmetlerinden yararlanmak için PAÜ ile bir protokol imzaladı.
/ DENİZLİHABER / 18 Haziran 2012 Pazartesi, 16:10
BASİAD (Babadağlı Sanayici ve İş Adamları Derneği), PAÜ Yabancı Diller Yüksek Okulu Müdürlüğü tarafından sağlanacak olan kurs, seminer ve çeviri hizmetlerinden yararlanabilmek için Pamukkale Üniversitesi ile protokol imzaladı.
PAÜ Rektörlük Toplantı Salonu’nda düzenlenen imza törenine, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Efkan Marım, BASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Memişoğlu ve BASİAD yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağcı ve BASİAD Başkanı Hüseyin Memişoğlu tarafından imzalanan protokol ile BASİAD üyeleri, üyelerin çalışanları ve onların aileleri, PAÜ tarafından düzenlenecek olan yabancı dil kursları, seminerler ve çeviri hizmetlerinden bir yıl boyunca yararlanabilecek.