REKLAMI GEÇ

BASİAD’da yeni dönem

BASİAD’da yeni dönem

Babadağlı Sanayici ve İşadamları Derneği’nde (BASİAD) genel kurul heyecanı yaşandı. Mevcut Başkan Selim Kasapoğlu’nun aday olmadığı seçimlere tek aday olarak katılan Şeref Arpacı BASİAD’ın yeni başkanı oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Mayıs 2018 Salı, 10:27

Babadağlı Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (BASİAD) seçimi genel kurul Denizli Ticaret Odası’nda yapıldı.

İş ve siyaset dünyasının önemli isimlerinin de katıldığı BASİAD Genel Kurulu’na seslenen Başkan Selim Kasapoğlu, görev süreci boyunca yaptıkları çalışmaları anlattı, yeni yönetime başarılar diledi.

Aldığı yeni görevler nedeniyle enerjisinin tamamını BASİAD’a aktaramayacağını düşündüğünü belirten, “İki dönem görev aldığım ve büyük bir keyifle hizmet ettiğim BASİAD’da önemli görevler yaptığımızı düşünüyorum. Hayata geçirdiğimiz projelerin çok daha güzelini yeni yönetimin yapacağından eminim. Görev alacak arkadaşlara başarılar diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Tek aday olarak katılan Şeref Arpacı BASİAD’ın yeni başkanı oldu. Arpacı başkanlığında oluşturulan yeni yönetimde Doğan Değirmenci, Şerif Yunus Helvacı, Uğur Çoban, Raziye Çetindağ, Osman Uğurlu, Özüm Temiz, Adnan Kabak, Ahmet Zeybek, Seyhan Gümüştaş, Seçil Kaynak Doğuş, Esra Kasapoğlu Ünlü, Şükran Küçüker, Engin Bilgiç, Tolga Amiroğlu, Sibel Tahtalı, Salih İşyar ve Engin Çoban görev aldı.

Yeni yönetim, gerçekleştireceği ilk toplantısında görev bölümü yapacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı