REKLAMI GEÇ

BASİAD’ın organizasyonunda, ilham veren hikayelerle geliyorlar

BASİAD’ın organizasyonunda, ilham veren hikayelerle geliyorlar

Babadağlı Sanayici ve İşadamları Derneği (BASİAD), tüm Dünya’da kabul gören büyük bir organizasyon olan TED’in (Paylaşmaya Değer Fikirler) Denizli ayağını gerçekleştiriyor. Cumartesi günü düzenlenecek TEDx Çamlık Blv, birbirinden önemli isimleri ve ilham veren hikayelerini Denizlililer ile buluşturuyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Kasım 2019 Perşembe, 18:41

Dünya çapında gerçekleştirilen ve ilham veren hikayeleri bünyesinde barındıran TED etkinliklerinin Denizli ayağı BASİAD ile hayat buluyor.

Babadağlı Sanayici ve İşadamları Derneği’nin, Yüksekçıta Okulları’nın desteğiyle gerçekleştireceği TEDx Çamlık Blv buluşması 9 Kasım Cumartesi günü Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenecek.

İlham veren başarı öykülerinin paylaşılacağı organizasyona alanlarında önemli başarılara imza atmış konuşmacılar davet edildi. Ünlü televizyon programcısı ve gazeteci Balçiçek İlter, başarılı tiyatro sanatçısı Berna Laçin, Dr. Cengiz Güneş, zeka oyunları koordinatörü Serkan Yürekli, Hakan Kural, Osman Sezener, Oytun Erbaş ve Vokan Aki, başarı sırlarını katılımcılarla paylaşacak.

ARPACI: “BİR HAYALİN ÜZERİNDE ŞEKİLLENEN UZUN BİR YOLCULUK”
Önemli organizasyon ile ilgili bilgi veren BASİAD Başkanı Şeref Arpacı, TEDx Çamlık Blv.nin bir hayalin üzerinde şekillenen uzun bir yolculuk olduğunu söyledi.

Şeref Arpacı, “Tüm dünyada yıllardır kabul görmüş bu büyük organizasyonun Denizli ayağında lisanslanmış olmak ve etkinliğimiz aracılığıyla ilham veren fikirleri Tedx çatısında dünyanın her noktasında ulaşılır hale getirmek, BASİAD olarak bizim sorumluluğumuz ve gururumuz olacaktır” dedi.

İlkini 9 Kasım Cumartesi günü gerçekleştirecekleri etkinlikler zincirinin ikincisi için çalışmalara şimdiden başladıklarını vurgulayan Şeref Arpacı, “Kentimize değer katacak Tedx etkinliklerimizin ilki olan TedxCamlikBlv etkinliğinde kısa sürede tüm biletlerin tükenmesini sağlayan katılımcılarımıza, paydaşlarımıza ve konuşmacılarımıza yürekten teşekkür ederiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı