REKLAMI GEÇ

Çalışanın dostu: SUFİ

İşletmeciliğini Hasan Kiriş’in yaptığı Sufi Restaurant, Napa Otelin arkasına taşındı. Sufi yeni yerinde işyerlerine uygun ücretli yemek servisinin yanı sıra 3,5 liraya üç çeşit yemek de veriyor. Sufi’de özellikle bankacılar ve bayramyerindeki iş çevreleri için ideal bir mekan hazırlandı.

/ DENİZLİHABER / 22 Haziran 2007 Cuma, 00:00

İkinci Ticari Yol’da 4 yıldan beri hizmet veren Sufi Restaurant daha modern bir mekana kavuştu. Saraylar Mahallesi 458 Sokak’ta, Napa Otel’in hemen arkasındaki yeni mekan 250 metrekare. İşletmeciliğini Hasan Kiriş’in yaptığı Sufi Restaurant yeni vizyonu ile Denizlilileri ağırlıyor.

HERGÜN 15 ÇEŞİT YEMEK

Sufi’de her gün 15 çeşit yemek çıkardıklarını belirten Hasan Kiriş, “Çalışan kesim özellikle sulu ev yemeklerini talep ediyor.Biz de bu talebe yanıt verdik. Günde 15 çeşit sulu yemek çıkarıyoruz. Her gün yemeklerimiz değişiyor. Müşterilerimiz iki gün üst üste aynı yemekleri görmüyor. Tamamı 20 çeşitten fazla yemek çıkaran Sufi Restaurant tatlı çeşitleri ile de dikkat çekiyor.

AKŞAM YEMEĞİ BİZDEN

Daha çok Bayramyeri esnafına, banka çalışanlarına ve şirketlere hitap eden Sufi’de yoğun mesai nedeniyle eve gitmekte gecikenler de unutulmuyor. Akşam saat 21:00’e kadar hizmet veren Sufi’de hizmet sınırsız. Alkolsüz olan mekan bu yönüyle de vatandaşların ilgisini çekiyor.

3,5 LİRAYA ÜÇ ÇEŞİT YEMEK

Sufi Restaurant’ta fiyatlar da çok uygun. Her gün tabldot çıkaran restaurant 3,5 liraya üç çeşit yemek imkanı sunuyor. Ayrıca yakın çevredeki işyerlerine uygun fiyatla yemek servisi yapılıyor. İşletmeci Hasan Kiriş, grup yemekleri hizmeti de verdiklerinin altını çizerken, 70 kişilik kapasiteye sahip olduklarını vurguluyor. Sufi’de klimalı modern salonda hizmet veriliyor.

4 YILIN DENEYİMİ

Esas mesleği avukatlık olan Hasan Kiriş, lokantacılıkta kısa süre içinde Denizli’nin tanınan isimleri arasındaki yerini aldı. Kiriş, kaliteden asla taviz vermediklerini belirterek, “Denizli’de kaliteli mekanlarımız var. Ama şehir içinde iş çevrelerine yönelik hem ekonomik hem de kaliteli mekanlar bulmak zor. Bu nedenle Sufi’yi Denizli’nin hizmetine sunduk” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı