REKLAMI GEÇ

D-Max’lere büyük ilgi

D-Max’lere büyük ilgi

Uzun Otomotiv Satış Danışmanı Şahabettin Gökşin, “Arazi aracı” sınıfında yeni D-Max’le büyük ilgi gördüklerini, D-Max’lerin; teknolojisi, kalitesi ve sağlamlığıyla herkesin gözdesi olacağını söyledi

/ DENİZLİHABER / 23 Nisan 2007 Pazartesi, 00:00

Devlerin rekabetiyle günden güne gelişen otomotiv sektöründe seçenekler her geçen gün artıyor. Kaliteli, güvenli araç çeşitleri de sektördeki gelişmeye paralel sürekli bir şekilde artış gösteriyor. Son yıllarda vatandaşların büyük ilgisini çeken araçların başında ise arazi araçları geliyor. Hızla büyüyen ve gelişen otomotiv sektörünün başarılı ismi Isuzu, arazi aracı sınıfında “Ben de varım” diyor.

2004 yılında yenilenen D-Max ile sektöre damgasını vuran Isuzu, 2007’de de aynı başarıyı göstermeye devam ediyor. Yeni D-Max’in 4×4 ve 4×2’lerle pick-up grubunda büyük ilgi uyandırdığını söyleyen Uzun Otomotiv Satış Danışmanı Şahabettin Gökşin, Isuzu D-Max’lerin şimdi daha da göz alıcı hale getirildiğini söyledi. Isuzu olarak üç yıl veya 100 bin kilometre garantisini de verdiklerini kaydeden Gökşin, yeni D-Max hakkında da bilgiler verdi. Gökşin, “Güce sahip olmanın gururunu yaşatan Isuzu D-Max’ler, yenilenen ön tamponu ve ön panjuru, gövde rengindeki sinyalli yan aynaları, deri vites topuzu ve yeni jantlarıyla daha da çekici hale geldi. İki ayrı vites seçeneği olan yeni D-Max’lerde arazi aracı meraklıları, aracın teknolojisine, kalitesine ve sağlamlığına hayran kalacak. Yenilenen D-Max’leri daha yakından tanımak ve gücünü hissetmek için araç sahibi olmayı düşünenleri mağazamıza bekliyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı