REKLAMI GEÇ

Davazevi hizmette

Davazevi hizmette

2000 yılından bu yana Denizlililere Kale Davaz’ın damak zevkini yaşatan Temizler Pide’in 3. şubesi hizmete girdi. Yedi yıldır Kale Davaz’ın damak zevkini Denizlililere taşıdıklarını kaydeden Muhip Temiz, yeni şubelerini de ‘Davazevi’ olarak adlandırdıklarını söyledi

/ DENİZLİHABER / 10 Mayıs 2007 Perşembe, 00:00

Denizli’ye geldikleri günden bu yana Kale yöresine ait damak tadını kent halkıyla buluşturan Temizler Pide, şubelerine bir yenisini daha ekledi. Üçüncü şubesini de İncilipınar’da açan Temizler Pide, yedi yıldır kalitesinden ödün vermiyor.

Denizli’ye ilk geldikleri günden bugüne kadar farklı bir işletmecilik yapmaya çalıştıklarını ve bunu yaparken başarılı olduklarını söyleyen Temizler Pide’nin sahibi Muhip Temiz, Kale Davaz’ın eşiz damak zevkini Denizlililerle daha yakından paylaşacaklarını kaydetti. Temiz: “Uzun yıllar Kale halkına hizmet verdikten sonra son yedi yıldır da Kaleliler adına Denizlililere hizmet vermekteyiz. Amacımız Kale Davaz’ın damak tadını Denizlililerle buluşturmak ve halkımıza layık olduğu hizmeti verebilmek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı