REKLAMI GEÇ

DEGİAD Akpınar’ı ağırladı

DEGİAD Akpınar’ı ağırladı

Denizli Genç İşadamları Derneği, yaz söyleşileri kapsamında ünlü sanatçı Metin Akpınar ile üyelerini buluşturdu. Akpınar, genç işadamlarıyla sanat ve siyaset üzerine uzun bir söyleşi yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Temmuz 2016 Cuma, 17:26

Denizli Genç İşadamları Derneği (DEGİAD) yaz söyleşilerini sürdürüyor. Programın son konuğu ünlü sinema sanatçısı Metin Akpınar oldu. İşadamlarının yoğun ilgi gösterdiği program Anemon Otel’de düzenlendi.

degiad-metin-akpinar-2

Akpınar, sanatın, siyasetin ve ticaretin Türkiye’deki evrimi anlattı, ülkenin ve dünyanın değişimlerini, demokrasinin içeriğini, halk-sanat-sanatçı ilişkilerini değerlendirdi. Anlatımlarını tecrübelerini ve sanatçı duyarlılığı ile harmanlayan Metin Akpınar, iş adamlarından yoğun ilgi gördü.

degiad-metin-akpinar-1

Akpınar, Kabare Tiyatroları’nın doğuşunu ve gelişimini, Zeki Alasya ile ortaklığının derinliğini, sanatçıların ve sanatın ülkelerin güzel günlere erişimindeki fonksiyonlarını, eleştirel seküler ve işlek aklın önemini, çocuklarımızı bu akla ulaştıracak eğitime tabi tutarak yetiştirmemizin kıymetini anlattı, kendisine yöneltilen tüm sorulara içtenlikle cevap verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı