DEGİAD’dan BASİAD’a ‘hayırlı olsun’ ziyareti

Kısa adı BASİAD olan Babadağlı Sanayici ve İşadamları Derneği ’nin 8. olağan genel kurulundan sonra yeni seçilen BASİAD Yönetimi’ne ilk “hayırlı olsun” ziyareti Denizli Genç İşadamları Derneği’nden geldi.
/ DENİZLİHABER / 9 Mayıs 2012 Çarşamba, 16:43
BASİAD ziyaretine DEGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Emre Çaputçu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları, Sedat Doğaç, Atilla Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Harun Erişkin, Melek Sözkesen, Orçun Alptekin, ve Mehmet Çakmak katıldı.
DEGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Emre Çaputçu, BASİAD Yönetimi’ne yeni dönemde başarılar dilerken, DEGİAD faaliyetleri ile ilgili de bilgi verdi.
BASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Memişoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Her iki dernek başkanı da Denizli ekonomisini daha yüksekleri taşıma ile ilgili projeler, günümüzdeki sektörlerin durumu ve gelecekte öne çıkması muhtemel sektörler üzerinde bilgi alışverişinde bulundu.