REKLAMI GEÇ

DEGİAD’dan PASVAK’ta iftar yemeği

DEGİAD’dan PASVAK’ta iftar yemeği

Denizli Genç İşadamları Derneği, üyelerine iftar yemeği verdi. Her gün binlerce aileye iki öğün yemek veren PASVAK’ta verilen iftar yemeğine 250’in üzerinde işadamı katıldı.

/ DENİZLİHABER / 23 Temmuz 2013 Salı, 15:34

DEGİAD, üyelerine kısa adı PASVAK olan Pamukkale Sağlık Eğitim Vakfı Aşevi’nde iftar yemeği verdi. DEGİAD Başkanı Sadık Emre Çaputçu’nun ev sahipliğini üstlendiği yemeğe 11. Motorize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Memduh Hakbilen, Belediye Başkanı Yardımcısı Nilgün Ök, Denizli Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Teoman Sancar, DEGİAD yönetim kurulu üyeleri ile 250’e yakın genç işadamı ailesiyle birlikte katıldı.

Her gün 1200 aileye günde 2 öğün yemek yardımı yapan PASVAK’ta iftar yemeği düzenleyerek hem ihtiyaç sahibi ailelere yardım ettiklerini hem de üyeleriyle bir araya geldiklerini belirten Dernek Başkanı Sadık Emre Çaputçu, “İftar yemeği derneğimizin geleneksel etkinliklerinden. İki yıldan beri de PASVAK’ta iftar yemeği veriyoruz. PASVAK’ı tercih etmemizin nedeni ise Denizli’de çok sayıda aileye yardım eli uzatmasından kaynaklanıyor. Burada hem üyelerimizle bir araya gelmenin heyecanını hem de binlerce aileye yardım etmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

İLBER ORTAYLI’YI DENİZLİ’YE GETİRECEĞİZ
İftar yemeğinde dernek çalışmaları hakkında da bilgi veren Sadık Emre Çabutçu, “Geçtiğimiz yıl başlattığımız Ayın Konuğu etkinliği bu yıl da devam edecek. Türkiye’nin, ekonomi, tarih ve siyaset adamlarını üyelerimizle buluşturmaya devam edeceğiz. Örneğin 11 Ekim’de Türk Tarih Profesörü İlber Ortaylı’yı konuk edeceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı