REKLAMI GEÇ

Denix Teknoloji Teras Park’ta açılıyor

Denix Teknoloji Teras Park’ta açılıyor

Denix Teknoloji en iyi fiyat en iyi hizmet politikası paralelinde, Denizli Teras Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde, 25 Nisan 2009 Cumartesi günü, saat 9.00’da, “Muhteşem ürünlerde, muhteşem fiyatlarla’ sloganıyla açılacak. Açılış günü, yüzlerce ürünün fiyatında indirim uygulanacak.

/ DENİZLİHABER / 24 Nisan 2009 Cuma, 00:00

Yaklaşık 5 sene önce, Denizli Çınar mağazasıyla Denizli’ye ilk teknoloji mağazasını kazandıran Denix Teknoloji, daha sonra sırasıyla Uşak, Nazilli ve Isparta mağazalarıyla toplam mağaza sayısını 6’ya çıkardı. Bu mağazalara Denizli Merkez Mimar Sinan Caddesi’ndeki lojistik merkezinden destek veren Denix Teknoloji, aynı cadde üzerinde bulunan teknik servisiyle de gerek garanti kapsamındaki, gerekse garanti kapsamı dışındaki ürünlere teknik servis hizmeti veriyor.

Casper, Crea, Aidata, Woon, Sunny, Xanon, Epson, Xerox gibi güçlü markaların yetkili servisi olan Denix Teknoloji, satış sonrası müşteri memnuniyeti odaklı hizmete son derece önem veriyor.

Denix Teknoloji, en iyi fiyat en iyi hizmet politikası paralelinde, Denizli Teras Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde, 25 Nisan 2009 Cumartesi günü, saat 9.00’da, “Muhteşem ürünlerde, muhteşem fiyatlarla’ sloganıyla, açılacak. Diz üstü bilgisayardan yazıcıya, LCD TV’den fotoğraf makinesine yüzlerce ürün, Denix Teknoloji Teras Park Mağazası’nda, açılış günü, şok edici fiyatlarla, stoklarla sınırlı olarak satışa çıkarılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı