REKLAMI GEÇ

Denix’in amacı marka olmak

Denix’in amacı marka olmak

Xerox Türkiye-Denix Teknoloji Eğitim ve Bowling Turnuvası Ceşenler Bowling’de gerçekleştirildi.

/ DENİZLİHABER / 13 Ağustos 2008 Çarşamba, 00:00

2001 yılında bilgisayar sektörüne adım atan Denix ve sektörün dev isimlerinden olan Xerox, iş hayatının yanı sıra sosyal alanlarda da bir araya geliyor. Ceşenler Bowling ve Eğlence Merkezi’nde bir turnuva düzenleyen iki firma, oldukça keyifli anlar yaşadı. Xerox Türkiye-Denix Teknoloji Eğitim ve Bowling Turnuvası, turnuvaya davet edilen basın mensuplarının da katılımıyla birlikte oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Gazetecilerin beşinci olduğu turnuvada, Xerox Türkiye ve Denix çalışanları da keyifli bir gece geçirdi.

50 yeni mağaza

Dördü Denizli’de olmak üzere Uşak, Isparta, Aydın ve Çanakkale’de toplam 8 mağazayla hizmet veren Denix Teknoloji’nin amacı, ülkenin saygın bilgisayar markalarından biri haline gelmek. Bununla ilgili kolları sıvayan Denix, ilk olarak Denizlispor’un resmi teknoloji sponsoru oldu. Dennix’in sahiplerinden biri olan Bilgisayar Yüksek Mühendisi Turgay Yılmaz, DENİX TEKNOLOJİ markası altında günden güne büyümeye ve hizmet noktalarını artımaya devam edeceklerini belirterek, 2008 yılı sonuna kadar Ege, Marmara ve Akdeniz bölgelerinde 50 yeni mağaza açılacağını söyledi.

‘En son teknoloji, en iyi fiyat’ ilkesiyle yollarına devam edeceklerini söyleyen Yılmaz, “Firmamızın aynı zamanda Hyundai Elektronik Grubu Ege ve Akdeniz Distrübitörlüğü ve Nikon Ege Bölge Dağıtıcılığı bulunuyor. Yine Denix Teknoloji olarak yurt dışından ithal ettiğimiz DENİX marka ürünlerimiz de mağazalarımızda satılmaya başladı. Amacımız, yurt çapında bir firma haline gelmek” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı