REKLAMI GEÇ

Çelikkol Mermer İzmir’den memnun döndü

Çelikkol Mermer İzmir’den memnun döndü

Burdur ve Muğla’daki iki ocağından çıkardığı bej ve beyaz mermerlerin yanı sıra farklı mermer şirketlerinin ürünlerini de ihraç eden Çelikkol Mermer, 23. İzmir Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı’nın gözdeleri arasındaydı. Firma, Asya ve Ortadoğulu alıcıların yoğun ilgi gösterdiği fuardan memnun ayrıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Nisan 2017 Cumartesi, 15:07

Denizli’de mermer sektörünün önemli isimlerinden Mehmet Hikmet Çelikkol’un patronluğunu yaptığı Çelikkol Mermer, her yıl olduğu gibi bu yıl da İzmir Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı’ndaydı.

Dernek Başkanlığı görevi nedeniyle dünyanın en büyük 3. Doğal taş fuarı olarak gösterilen İzmir’in organizasyonel anlamında da sorumluluğunu taşıyan Mehmet Çelikkol, firmasına ait stantta da mesai harcadı.

Kızı Fatma Çelikkol Yavuzer’in İhracat Müdürlüğü’nü yaptığı Çelikkol Mermer, fuarda kendi ocaklarına ait Burdur Beji ve Muğla beyazı mermerlerini sergiledi.

Sektörde 18 yılını geride bırakan Mehmet Çelikkol, son zamanlarda uluslar arası piyasalarda yaşanan daralma nedeniyle az da olsa fuarda gerçekleştirilen yeni bağlantıların memnuniyet verici olduğunu belirtti.

BURDUR BEJİ VE MUĞLA BEYAZI İLE SAHNEDELER
100’ün üzerinde istihdama sahip Çelikkol Mermer Sanayi ve Limited Şirketi ile dünyanın dört bir yanına ihracat gerçekleştirdiklerini ve bu nedenle uluslararası fuarların kendileri için son derece önem taşıdığını aktaran Çelikkol “Biz uzun yıllardır talep gören Burdur beji ve Muğla beyazını işleyerek müşterilerimizin beğenisine sunmaya çalışıyoruz. İhtiyaca göre değişik ebatlarda ürünlerimizi ezici çoğunluğu yurt dışı olmak üzere müşterilerimize sunuyoruz” dedi.

İZMİR’DE 12 YIL GERİDE KALDI
İzmir Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı’nda 12 yılı geride bırakan Çelikkol Mermer’in uluslar arası fuarlar sayesinde önemli bir ivme kazandığını da aktaran Çelikkol, “Yalnız biz değil sektörün tüm temsilcileri için fuarlar büyük önem taşıyor. Bu nedenle doğal taş ile ilgili sektörümüzü yakından ilgilendiren dünyanın farklı yerlerindeki tüm fuarlarda bulunmaya azami gayret gösteriyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı