REKLAMI GEÇ

Denizli EGS Park 6. kez satışta

Denizli EGS Park 6. kez satışta

Denizli’nin ilk ve en büyük alışveriş merkezi olan ve Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’nun borcundan dolayı devraldığı EGS Park 19 milyon Dolar daha az muhammen bedelle yeniden satışa çıkarıldı.

/ DENİZLİHABER / 9 Ocak 2012 Pazartesi, 15:05

Daha önce Denizli’deki iş dünyası temsilcilerinin birleşip alma planları yaptığı, ancak ilk ihalede satılamayan ‘Denizli EGS Park’ olarak bilinen ‘Denizli Alışveriş Merkezi Ticari ve İktisadi Bütünlüğü’ TMSF tarafından yeniden satışa çıkarıldı. Resmi Gazete’de yayınlanan ilana göre EGS Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı borçları kapsamında satışa çıkarılan işletmenin muhammen bedeli 31 milyon Dolar olarak belirlendi.

TMSF’nin geçen temmuz ayında çıktığı ihalede ise bu rakam 50 milyon dolardı. Toplam 283 bin metrekare arazi üzerinde 45 bin metrekare kapalı alana sahip alışveriş ve eğlence merkezinin içinde 43 büyük mağaza, 27 de küçük mağaza bulunuyor. 9 Ocak 2012 tarihinde saat 15.00’te yapılacak ihale kapalı zarfla verilen mali tekliflerin açılması ile başlayacak ve açık artırmaya katılmaya hak kazananların listesi (kısa liste) oluşturulduktan sonra açık artırma aşamasına geçilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı