REKLAMI GEÇ

Denizli Latif 10 yaşında

Denizli Latif 10 yaşında

Denizli’de kuruluşlarının 10. yılı etkinliklerinde açıklamalarda bulunan Latif Mağazaları Yönetim Kurulu Üyesi Sadık Yıldız: “Yeni bir yapılanmaya giriyoruz. Kendimize ait bir kurum kültürümüz olacak. Hedefimiz de alışverişten dostluğa.” dedi.

/ DENİZLİHABER / 28 Nisan 2007 Cumartesi, 00:00

Denizli’nin önemli alışveriş merkezlerinden biri olan Latif Mağazaları, 10. kuruluş yıldönümünü kutladı. Mütevazı bir etkinlik gerçekleştiren mağaza yönetimi, bu kapsamda vatandaşlara çeşitli kampanyalar da sundu. Etkinlikte basın mensuplarıyla bir araya gelen Latif Mağazaları Yönetim Kurulu Üyesi Sadık Yıldız, Denizli’de 10 yıl içinde çok iyi işler yaptıklarını kaydetti. Kurum olarak yeni bir yapılanma içine girdiklerinden de bahseden Yıldaz, bu doğrultuda çalışmalara start verdiklerini söyledi. Yıldız: ” Şu an çalışmasını yürüttüğümüz, kurum kültürü programımız var. Böylece bize ait kurum kültürümüz olacak. Bu doğrultuda çalışanlarımızı eğitime alacağız. Dışarıda bizim elemanlarımızı görenler, hemen Latif elemanı olduğunu bilecekler”dedi.
Ayrıca müşteri ilişkileri ile de çalışmalarının olduğunun altını çizen Yıldız: “Müşterilerimizin ağzında bal, yanağında buse, yüreğinde aşk olmak istiyoruz.Hedefimiz alışverişten dostluğa varmak.” dedi.

“2007’DE 5 İLE DAHA GİRECEĞİZ”

Firma hakkında bilgiler de aktaran Sadık Yıldız, şu anda 11 ilde 23 şubeyle hizmet verdiklerini anlattı. Yıldız: “Denizli’ye geldiğimizde 5 şubeydik. Fabrikamız yoktu. Ancak son 5 yıl içerisinde çok daha hızlı yol aldık ve bu anlamda Denizli’nin bize çok şanslı geldiğini düşünüyoruz. 2007 yılı itibariyle yeni mağaza kurma çalışmalarımız devam ediyor. Bu doğrultuda 2007 yılı içinde 5 mağaza daha açacağız. Bu mağazalarımız genellikle Doğu Anadolu Bölgesi’nde olacak.” dedi.
Denizli’de kuruluşlarının 10. yılı etkinlikleri nedeniyle kampanyalar da yaptıklarına da değinen Yıldız: “Peşin alışverişlerde yüzde 20, taksitli alışverişlerde yüzde 10 indirimlerimiz var. Ayrıca 250 YTL’lik alışverişte bulunan müşterilerimize de farklı hediyelerimiz olacak.” diye konuştu..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı