REKLAMI GEÇ

DENİZLİ MERMERİ BUNNINGS WAREHOUSE’DA

DENİZLİ MERMERİ BUNNINGS WAREHOUSE’DA

Avusturalya’nın en köklü yapı market zinciri, Faber’in kaliteli Denizli mermerlerini perakende satacak. Firma Denizlili firmanın üretim üslerini ve taş ocaklarına kapsamlı inceleme yaptıktan sonra kararını verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Temmuz 2015 Cuma, 17:48

Batı Avusturalya’da 1886 yılından beri faaliyet gösteren ve Avusturalya başta olmak üzere Yeni Zellanda da pazar hakimiyetini elinde bulunduran Bunnıngs Warehouse, Faber’i tercih etti.

Bunnıngs Warehouse’un Satın Alma Direktörü Steve Yates yaklaşık 40 bin çalışanı aracılığı ile tüketicilerine sunacakları Faber marka taşlar için Faber Fabrikasını ve ocaklarını ziyaret etti.
Önce Faber in , Denizli , Akhisar , Antalya ve Burdur bölgesinde bulunan ocaklardaki üretim hacmi, sevkiyatlarla ilgili bilgi alan Yates, ardından gerçekleşen fabrika ziyaretinde ise üretim hollerini , makine hatlarını ve üretim proseslerini inceledi.

Paketleme ve müşteriye sunum koşullarının Bunnıngs Warehouse için en önemli nokta olduğunu vurgulayan Steve Yates, Faber in dünya genelindeki Pazar etkisini araştırdıkları ve bu anlamda gerek tedarik ve gerekse servis hızından çok etkilendiklerini , satış ve hizmet politikası anlamında Faber’in kendi politikaları ile paralel hizmet verdiğini dikkat çekti.

Yates ayrıca, tüm bu etkenler bir araya geldiğinde doğru tercihin Faber olduğunun ve bu ticaretin uzun bir birlikteliğin başlangıcı olmasını temennisinde bulunarak ziyaretini noktaladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı