REKLAMI GEÇ

Denizli Platformu’ndan teröre ortak tepki çağrısı

Denizli Platformu’ndan teröre ortak tepki çağrısı

Denizli Sanayici Tüccar ve İşadamları Platformu, 13 Mart Pazar günü Ankara’da yaşanan ve 34 kişinin hayatını kaybettiği, 125 kişinin de yaralandığı terör saldırısını kınadı. Platform Sözcüsü adına açıklama yapan Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Necdet Özer, “Terörün, siyaseti, ülkesi ve kimliği yoktur. O nedenle terörle mücadelede birlik olup bu acıları aşacağız” dedi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 15 Mart 2016 Salı, 14:29

Denizli Sanayici Tüccar ve İşadamları Platformu’na üye sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Denizli Ticaret Borsası’nda (DTB) bir araya geldi. Toplantıda, Ankara’daki terör saldırısı ele alındı. Toplantıya yengesi vefat ettiği için Platformun Dönem Sözcüsü ve DTB Başkanı İbrahim Tefenlili katılmadı. Bu nedenle basın açıklamasını DTO Başkanı Necdet Özer yaptı.

denizli-isadamlari-platformu-teror-cagrisi-ic

Masum canlara kıymanın bir insanlık suçu olduğunu vurgulayan Özer, “Bu saldırılar, milletimizi daha güçlü bir araya getirerek, devletimizin, milletimizin ve güvenlik güçlerimimizin terör ile olan haklı mücadelesine desteği artıracaktır. Milli birlik ve beraberliğimizi bozmayı, ülkemizi parçalamayı hedef alan terör örgütleri ve onların işbirlikçileri hain emellerine asla ulaşamayacaklardır. Bu ülkenin sevgi, hoşgörü ve kardeşlik ikliminin devamı isteyen sivil toplum kuruluşları olarak bizler, terörün son çırpınışlarını yaptığı bugünlerde devletimizin, hükümetimizin ve güvenlik güçlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

SİYASİLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ
Terörün dini, ırkı ve siyasi kimliği olmadığını da belirten Özer, “Ankara’da katliamında tüm siyasi partiler, terörle mücadelede hem fikir olduklarını açıklayarak örnek bir davranış sergilemiştir. Aynı birlikteliği biz sivil toplum örgütleri olarak da göstermeliyiz. Ayrıca, bugünden itibaren tüm işyerlerimize Türk bayrağı asarak, terörle mücadeleyi desteklediğimizi, ülkemizin birlik ve bütünlüğüne kastedenlere karşı olduğumuzu bir kez daha göstereceğiz

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı