REKLAMI GEÇ

Saldanlı AYDEM personeline teşekkür etti

Saldanlı AYDEM personeline teşekkür etti

Son zamanlarda yaptığı yatırım ve atılımlarla Türkiye’nin enerji devleri arasına giren Bereket Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saydanlı, AYDEM personeliyle iftar yemeğinde bir araya geldi. Saldanlı, “Şunu çok açık bir şekilde ifade etmeliyim ki. Sizlerin kurumsal prensiplerimize olan bağlılığınız ve azminiz olmasaydı, biz bu noktalara gelemezdik” dedi.

/ DENİZLİHABER / 13 Temmuz 2013 Cumartesi, 13:53

Türkiye’nin ilk özelleştirilen elektrik dağıtım şirketi AYDEM’in personeli iftar yemeğinde bir araya geldi.

Bereket Şirketler Grubu’nun üst düzey yöneticilerinin yanı sıra Denizli Valisi Abdulkadir Demir’in de katıldığı yemekte açılış konuşmasını AYDEM Genel Müdürü Mesut Güzel yaptı. Güzel, elektrik kesintisini en asgari düzeye, müşteri memnuniyetini en azami düzeye çekmek için hep birlikte çaba sarf ettiklerinin altını çizdi.

Denizli, Aydın ve Muğla AYDEM yönetici kadrosunun da katıldığı yemekte konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı, grubun amiral gemisi konumundaki AYDEM’in personeline teşekkür etti.

ic-1

PERSONELE AÇIK TEŞEKKÜR
Saldanlı, konuşmasında gemiye benzettiği AYDEM’in hedefe ancak ve ancak kararlı bir şekilde, ekip ruhu ve azmi ile ilerleyebileceğinin altını çizdi. Şirketin devrinin gerçekleştirildiği 2008’den bu yana tepeden tırnağa tüm personelin ortak başarısıyla günümüze gelindiğini dile getiren Saldanlı, çalışma arkadaşlarına bu nedenle teşekkür etti.

AYDEM ANEKTODU
Saldanlı’nın ardından AYDEM personeline seslenen Vali Abdulkadir Demir, Gediz ihalesinin yapıldığı gün yaşadığı bir diyaloğu paylaştı. “Üst düzey bürokratlarla Gediz’in Bereket tarafından alınmasını yorumluyorduk. Oradaki üst düzey bürokrat arkadaşlarım bana ‘İyi ki Bereket kazandı. Çünkü işi biliyor ve hakkıyla yapacağına sonsuz inanıyoruz’ dediler” diye konuşan Demir, bu izlenimi oluşturan en büyük faktörün şüphesiz AYDEM personeli olduğuna vurgu yaptı.

ic-2

BÖLGENİN SORUMLULUĞU BEREKET’İN OMZUNDA
Demir, Bereket’in özellikle enerji sektöründe hızla büyüyerek Türkiye’nin en önemli kurumlarından biri haline geldiğine de dikkat çekerken, Bereket yöneticilerine ‘naçizane’ vurgulu bir değerlendirme de aktardı. Bereket’in kurumsallaşma sürecini hızla tamamlaması gerektiğinin altını çizen Vali Demir, “Bereket geldiği nokta itibariyle enerji başta olmak üzere öyle önemli başarıların altına imza atmıştır ki artık sadece şirketlerinin değil Denizli’nin ve bölgenin yükü ve sorumluluklarını da kendi omuzlarına yüklemiştir. Bu nedenle hızla şirketleri geleceğe taşıyacak, bu yapıyı sağlıklı bir şekilde sürdürmek için naçizane düşüncem, kurumsallaşma sürecini tamamlamalıdır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı