REKLAMI GEÇ

İşadamları ‘Yatırım Eğitimi’ aldı

İşadamları ‘Yatırım Eğitimi’ aldı

Denizli Sanayiciler ve İşadamları Derneği’nin Güney Ege Kalkınma Ajansı desteğiyle 34 işadamına verdiği eğitimin ardından katılımcılara sertifikaları verildi.

/ DENİZLİHABER / 9 Temmuz 2013 Salı, 13:25

Denizli Sanayiciler ve İşadamları Derneği ile Güney Ege Kalkınma Ajansı(GEKA) işbirilği ile verilen eğitim seminerine katılan 34 işadamı, fizibilite çalışmaları ile bütçeleme teknikleri konusunda eğitim aldı. 4 gün süren eğitim sonrası Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonunda düzenlenen törenle işadamlarına sertifika verildi.

DESİAD Başkanı Ahmet Yavuzçehre sertifika töreni öncesi yaptığı konuşmada “İşadamları alacakları eğitimle yatırım kararlarını daha sağlıklı yapacak, şirket içi harcama disiplinini arttıracak. Sanayicimizin genlerinde yatırımcılık var. Yatırımlar devam edecek. Bilindiği üzere varlık nedenimiz bölgesel platformlarda lider rol üstlenerek bölgedeki yerel, ulusal ve uluslararası girişimlerin hızlanmasını sağlamak ve ekonomik – siyasal açıdan şehrimizi geliştirmektir. Denizli ve yeni dünya düzenine ayak uydurabilmek için gerekli donanımlara ve potansiyele sahip olmak için bu eğitimleri başlattık” dedi.

Seminerde, finansal yönetimi, fizibilite teknikleriyle gibi konularda bilgi edindiklerini belirten Yavuzçehre, “Elde kısıtlı bulanan kaynaklar ile yatırım yapmanın inceliklerini öğrenirken, bu kaynakların planlanmasını ve bunları belli disiplin içerisinde ele alarak firmanın ortak politikası doğrultusunda yönlendirilmesini öğrenmiş olduk. Eğitimler bu kadar kısa sürede yapıldığı için yeterli değildir. Ancak zorunludur. Bu sayede birçoğumuz okulda almış olduğumuz eğitimleri tazelerken iş yaşamının karmaşık yapısından atlamış olduğumuz detayları hatırlama imkânına sahip olduk. Bundan sonrasında bu eğitimlere paralel olarak alınacak eğitimlerle iş insanlarının eğitimlerini artırma çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından, seminere katılan 34 işadamına sertifikaları verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı