REKLAMI GEÇ

Denizlili Kenan Öztürk dünya devinin beyin takımında

Denizlili Kenan Öztürk dünya devinin beyin takımında

Denizlili CEO Kenan Öztürk, inşaat malzemesi üretiminde dünyanın en büyük devi olarak gösterilen uluslararası şirketin operasyonel anlamda Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’dan sorumlu en yetkin koltuğuna getirildi. Öztürk, 53 ülkeden sorumlu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Eylül 2015 Salı, 14:46

Denizli Beyağaçlı olan finansman uzmanı Kenan Öztürk, inşaat sektörünün üretimdeki en büyük firması olan uluslararası bir şirketin beyin takımı arasına girdi.

20 yıl önce dünya devi Lafarge’de finansman ve lojistik bölümünde çalışmaya başlayan ve kısa sürede Türkiye CEO’su görevini alan Kenan Öztürk, dikkat çeken başarısının ardından ilk olarak daha sonra Malezya ve Endonezya’da görevlendirildi.

Kendini sürekli olarak geliştiren ve finansman ve lojistik konusunda bir anda dünyanın çeşitli ülkelerinde seminerler ve eğitimler vermeye başlayan Öztürk, başarılı yükselişini sürdürünce Lafarge’nin Malezya, Endonezya ve Asya Sorumlusu oldu. Öztürk geçen yirmi yıllık sektörel deneyimlerini 57 ülkede stratejik satın alma ve müzakere teknikleri konusunda eğitimler vermeye başladı.

Öztürk son olarak Lafarge’ın Paris’teki merkezine yani kartal yuvasına çağrıldı. Dünyanın en iyilerinden biri olan Lafarge, geçtiğimiz aylarda yine dünya devleri arasında bulunan Zürih merkezli Holcim ile evlilik kararı aldı. Birleşme kısa süre önce tamamlanınca, evlilik şirketi inşaat malzemeleri üretiminde dünyanın bir numaralı şirketi haline geldi.

35 Milyar Euro işlem hacmine sahip dev şirket, 90 ülkede faaliyet gösteriyor. Başta çimento üretimi olmak üzere hazır beton ve agrega üretimi konusunda da pazar lideri konumundaki Lafarge Holcim, evlilik sonrası tepe yönetiminde kritik görevlendirmeler yaptı. Kenan Öztürk evlilik sonrası Paris’te kalarak dev şirketin 53 ülkeden operasyonel anlamda sorumlu koltuğuna getirildi. Öztürk Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’daki yatırımlar bağlandı.

denizli-kenan-ozturk-lafarge-holcim-beyin-takimi-i

Denizlihaber.com’a röportaj veren Öztürk, “Siz fark yaratmazsanız, kendi alanınızda gerçekten çok iyi olmazsanız buralarda tutunmanız imkansız. Ben mesleki yaşamım boyunca fark yaratmak için uğraştım. İşimi şevkle, sürekli olarak kendimi geliştirerek ve bir adım daha ilerleyerek gerçekleştirdim” diye konuştu.

Yorumlar

Cecilia Dorey   -  Bağlantı 17 Ekim 2022, 08:12

Hello Kenan.

I am with Pat Dorey, in Rossland, BC.
We found you here, and hope you and your family are well.
Contact us if possible.

Ali   -  Bağlantı 2 Eylül 2015, 09:33

MetinDönmez iş yok değil var da bedava ya kimse köle olmak istemiyor yoksa sen iyi maaş versen hiç işçi aramazsın kenidmizi kandırmaya gerek yok.. Denizlili hemşehrime de başarılar şu ev fiyatlarını düşürün artık çok havadan sallıyorlar..

Metin Dönmez   -  Bağlantı 1 Eylül 2015, 17:55

Gurur duydum iş beğenmeyen gençlere örnek olsun.Çalışmadan bir yere gelinmeyeceğini umarım anlarlar.Kenan bey e sormak istiyorum günde kaç saatini facebook ta tweterda çalışarak geçiriyor acaba.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı