REKLAMI GEÇ

Shikka dünya fuarında

Shikka dünya fuarında

Denizli markası Shikka, plajlardaki defile şıklığını Paris’e taşıdı. Moda sektörünün uzun zamandır beklediği Whos Next À Porter Paris – International Fashion Show moda fuarında Shikka’da katıldı.

/ DENİZLİHABER / 12 Temmuz 2013 Cuma, 14:05

Hazırlıkların tamamlanmasının ardından 6-9 Temmuz tarihleri arasında 4 gün süren Fransa ve Paris’te gerçekleştirilen Whos Next À Porter Paris – International Fashion Show Fuarı’na Denizli markası olan “Shikka” da katıldı.

Türkiye’nin ilk plaj ve ev giyim markası olan Shikka, yaz mevsiminin en canlı renkleri ile dans eden ahenkli kumaşlar ve iddialı modelleri ile plajlardaki defile şıklığını Paris’e taşıdı. Hayatın zenginliklerinin oluşturduğu çeşitli stillerin kendine yer bulabildiği markanın 3 ana çatısı olan koleksiyonu ‘Sweet Kisss’, ‘Marine De-Luxe’ ve ‘Woman Elegance’ fuar katılımcıları tarafından oldukça ilgi gördü.

Markanın kurucularından Mukaddes Başkaya, 3 aydır sektörde adımlarını hızlandırmayı amaçlayan ve çalışmalarına devam eden bir marka olarak Shikka’nın 2014 sonbahar-kış koleksiyonunun hazırlıklarının tamamlanmak üzere olduğunun müjdesini verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı