REKLAMI GEÇ

Desecure Degiad Basket Turnuvası’nın kuraları çekildi

Desecure Degiad Basket Turnuvası’nın kuraları çekildi

Denizli Genç İş İnsanları Derneği’nin bu yıl altıncısını düzenlediği Denizli’nin en çok takip edilen spor organizasyonlarından biri olan ve bu yıl Pusulam Koleji’nin ev sahipliği yapacağı, Desecure Özel Güvenlik, Terzioğlu İnşaat ve Ruma ana sponsorluklarında gerçekleştirilecek Desecure DEGİAD Basketbol turnuvası kura çekimi 15 Aralık tarihinde DEGİAD Sadık Emre Çaputçu Hizmet Binası’nda yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Aralık 2021 Cuma, 09:55

Heyecanlı geçen kura çekimi Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Merkezefendi Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Veli Deveciler, Yukatel Merkezefendi Basketbol Takımı Baş Antrenörü Zafer Aktaş, Yukatel Merkezefendi Basketbol Takımı Kaptanı Hakan Yapar ve DEGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Urhan, ana sponsorlardan Desecure Özel Güvenlik Şirket sahibi Cenk Çavuşoğlu, DEGİAD Sosyal Faaliyet Komitesi Başkanı Sinan Salgar, DEGİAD Sosyal Faaliyet Komitesi üyeleri, takım kaptanlarının ve oyuncuların katılımıyla gerçekleştirildi.

14 takımın katılacağı turnuvanın kura çekimine yedi takımdan oluşan iki grup belirlendi. Gruplarında her takımın 6 maç yapacağı turnuvada ilk 4’e kalan takımlar çeyrek final turunda mücadele etmeye hak kazanacak.

Ayrıca gruplarda ilk dörde giremeyen takımlar Dostluk Kupası adı altında turnuvaya devam edebilecek.

Kura çekimi sonucunda A grubu; GoodFellas, Y.İ.S, Stark, BASIAD, Oceans, King Brothers ve Pusulam takımlarından oluşurken, B grubunda, Kayınçolar, Herkesefendi, Hangover, Acemi Şansı, Riskymen, Team Attack ve The Eight Men takımları yer aldı.

9 Ocak Pazar günü açılış maçı ile başlayacak turnuva, 20 Mart Pazar günü final karşılaşmasıyla tamamlanacak.

Turnuvanın açılış maçları ise şöyle:

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı