REKLAMI GEÇ

DİAD’dan Denizli Ticaret Odası’na ziyaret

DİAD’dan Denizli Ticaret Odası’na ziyaret

Denizli İşadamları Derneği (DİAD) yönetim kurulu üyeleri, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Özer’e “hayırlı olsun” ziyareti gerçekleştirdi.

/ DENİZLİHABER / 9 Eylül 2013 Pazartesi, 14:31

Denizli İş Adamları Derneği Başkanı Erdem Aydın ve yönetim kurulu üyeleri, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer’i makamırda ziyaret etti.

DİAD Başkanı Erdem Aydın, Denizli Ticaret Odası’ndaki görevinin yanısıra TOBB yönetim kurulu üyesi olması dolasıyla Özer’i tebrik ederek, “TOBB seçimleri sonucunda yeni oluşan yönetim kurulunda görev almanız dolayısıyla büyük bir memnuniyet ve gurur duyduk. Denizli Ticaret Odası’ndaki yapmış olduğunuz başarılı çalışmaları TOBB’a da yansıtacağınıza inanıyoruz. DİAD olarak sizlere hayırlı olmasını diliyor ve her türlü desteğe hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum.” dedi.

DİAD’ın yönetim kurulunu Denizli Ticaret Odası’nda ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Özer, “Aslında görev şahsıma değil Denizli’ye verilmiştir.” ifadesini kullandı. Özer, “TOBB Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na Denizli’ye gösterdiği yakın ilgi ve duyduğu güvenden dolayı müteşekkir olduğumuzu belirtmek istiyorum. Amacımız Denizli’ye, bölgemize ve ülkemize hizmet etmek.” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı