REKLAMI GEÇ

DSO’dan Vali Atik’e sorunlar dosyası

DSO’dan Vali Atik’e sorunlar dosyası

Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci ve yönetim, Vali Ali Fuat Atik’i ziyaret etti. Keçeci, Denizli sanayisinin öncelikli 5 sorununu içeren dosyayı Vali Atik’e sundu, Vali Atik sorunlara ilişkin daha detaylı bilgi istedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Haziran 2020 Salı, 15:59

Denizli Sanayi Odası (DSO) Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Okan Konyalıoğlu, Selim Kasapoğlu, DSO Meclis Başkanı Mehmet Tosunoğlu ve DSO Genel Sekreteri Zeren Gerelioğlu Denizli Valiliği görevine atanan Ali Fuat Atik’e “Hoş geldin” ziyaretinde bulundular.

Başkan Keçeci, Atik’e görevinde başarı dileklerini iletti, Denizli sanayisi hakkında bilgi verdi, oda çalışmalarını anlattı. Keçeci Başkanlığındaki Denizli Sanayi Odası yönetimi, Vali Atik’e, ‘Denizli’nin Çözüm Bekleyen Sorunları İçin Öneriler’ dosyasını sundular.

DSO tarafından hazırlanan ve Denizli sanayisinin 5 öncelikli problemini ve bu problemler için üretilen çözüm önerilerini ele alan dosyada Çardak Özdemir Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’ne doğalgaz bağlanması, Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, ihracat kenti Denizli’yi limana bağlayacak demiryolu projeleri, Denizli – Aydın otoyolu ve Bölgesel Teşvik Sistemi konuları yer aldı.

Yaklaşık 1.5 saat görüşmenin ardından konularla ilgili daha detaylı bilgi talep eden Vali Atik, “Birlikte çalışarak Denizli için güzel işler başaracağımıza inanıyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı