REKLAMI GEÇ

Düşlenen tanıtım Göbekçioğlu’nda

Unlu mamullerin ardından organizasyon ve tanıtım işlerine de giren Göbekçioğlu Tanıtım, Catering ve Organizasyon’un patronu Ahmet Göbekçioğlu, “Kalite ve görsellikte en üst noktaya gelmeyi hedefliyoruz. Düşlerdeki tanıtım artık hayal değil. Çünkü biz varız” diyor.

/ DENİZLİHABER / 22 Haziran 2007 Cuma, 00:00

Mesleğe ilk olarak 1935 yılında ekmekçilikle başlayan ve kuşaktan kuşağa kendini geliştiren Göbekçioğlu, bu yenileme sürecinde tanıtım, catering ve organizasyon işlerine de atılımlar yaptı. Gelişen iş dünyasında yeni atılımlara her zaman değer veren Göbekçioğlu, bu tarz yeniliklerin devamının geleceğinin sinyallerini veriyor.

Tanıtım, organizasyon ve catering işini 8 yıldır başarıyla sürdürdüklerini söyleyen Göbekçioğlu’nun patronu Ahmet Göbekçioğlu, bu zaman zarfında 700’ü aşkın organizasyona imza attıklarının altını çizdi. Göbekçioğlu, “Bizler Göbekçioğlu ailesi olarak yıllardır gıda işini yaparız. Kuşaktan kuşağa da yenilikler yapmaktayız. Şu an mevcut işlerimizin yanı sıra yapmakta olduğumuz tanıtım, catering ve organizasyon işlerinde de büyük başarılar yakaladık. Denizli’de çok ciddi kurum ve kuruluşların etkinliklerinde çalışmalar yaptık ve yapmaktayız. Bunlardan bir örnek vermek gerekirse; basın merkezinin ve basın merkezinde tüm etkinliklerin organizasyonunu yapmaktayız” dedi.

Ayrıca firma olarak hedeflerinden de bahseden Göbekçioğlu, bu hedeflerine ulaşabilmek için gerekli çalışmaları başlattıklarını sözlerine ekledi. Göbekçioğlu, “Amacımız yapılan tanıtımlarda sadece ikram işini yapmak değil; organizasyon işinin tüm kollarında hizmet vermek. Bu hedef için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Personelimizin mesleki eğitimleri bu çalışmaların başlıca olanlarındandır. Personelimizi İstanbul ve İzmir’e gönderip, oralardaki daha büyük organizasyonlarda eğitimlerini yapmalarına olanak sağlıyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı