REKLAMI GEÇ

Ekpen Tekstil sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor

Ekpen Tekstil sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor

EkpenTekstil kadın çalışanları için her yıl yaptığı Kanser Erken Tanı Projesi’nin tanıtım toplantısını yaptı. Toplantıda konu hakkında Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Emre Gürçkaya ve Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Soysal Yıldırım bilgi verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Haziran 2019 Salı, 12:16

Ekpen Tekstil sosyal sorumluluk projelerini sürdürüyor. Her yıl tekrarlanan Kanser Erken Tanı Projesi’nin bu yılki tanıtım toplantısı yapıldı. Toplantıda kadın çalışanlara Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Emre Gürçkaya ile Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Soysal Yıldırım, meme kanseri ve rahim ağzı kanseri ile ilgili erken teşhisin önemi hakkında bilgi verdi.

Toplantıda Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Soysal Yıldırım meme kanserinin teşhisinde kişinin kendi kendine yapacağı kontrollerin yanında her sene düzenli aralıklarla hastaneye gidip tetkiklerini yaptırması konusunda hassasiyet gösterilmesi gerektiğinin altını çizerken, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Emre Gürçkaya ise rahim ağzı kanseri içinde aynı hassasiyetin gösterilmesi gerektiğini belirtti.

Son derece verimli geçen toplantının ardından çalışanlar “Yakınlarımızda karşılaşsak da gündelik hayatımızda kanserin bizim de başımıza gelebileceği çok aklımıza gelmiyor. Bu yüzden kontrollerimizi aksatabiliyoruz. Her sene bu projenin yürütülmesi konunun ciddiyetini bize hatırlatıyor. Kontrollerimizi böylece aksatmıyoruz” diyerek projenin önemini vurguladılar.

Diğer taraftan Ekpen Tekstil’in Kanser Erken Tanı Proje Yöneticileri “ Sadece çalışma ortamındaki sağlık ve esenlik değil yaşam boyu sağlık için çalışmak zorundayız. Çağımızın en çok karşılaşılan hastalığı kansere yönelik attığımız en küçük adım olan erken tanı, hayatımızı bize bağışlıyor. Yapılan kontrollerin yaşamsal önemiyle, bu projeyi her sene yinelemekten geri kalmayacağız”  dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı