REKLAMI GEÇ

Ekpen Tekstil Üniversite öğrencilerini ağırladı

Ekpen Tekstil Üniversite öğrencilerini ağırladı

Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarım Bölümü öğrencileri düzenledikleri “teknik gezi” kapsamında Ekpen Tekstil’i ziyaret etti. Dr. Öğr. Üyesi Deniz Çeliker ve Dr. Öğr. Üyesi Kenan Saatçıoğlu eşliğinde gerçekleşen geziye 40 öğrenci katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Mayıs 2019 Cuma, 18:18

Üniversite Tekstil ve Moda Tasarım Bölümü öğrencileri Ekpen Tekstil’in tasarım merkezindeki tasarımcılarla buluştu. Tasarımcılardan koleksiyonlar, trendler, moda, çalışma süreçleri ile ilgili çok kapsamlı bilgiler alan öğrenciler, Ekpen Tekstil’in tüm üretim birimlerini ilgiyle gezdi. Kumaşlar, baskı teknikleri, müşteri ilişkileri gibi birçok konu hakkında sorularına cevap bulan üniversite öğrencilerinin çoğu ilk defa üretim bandı gördü.

Her platformda öğrencilerle buluşmaktan çok büyük mutluluk duyan Ekpen Tekstil tasarımcıları, “Öğrencilere eğlenceli ve verimli bir gezi deneyimi yaşattığımızı düşünüyoruz. İş yaşamına atılmaya az zaman kala meslekleri ile ilgili detaylara daha da hakim olan öğrenciler, kendileri için en doğru pozisyonları tercih edecektir. Bizim de genç arkadaşların bu hayati amaçlarına bir katkımız olduysa ne büyük mutluluk.” diyerek geziye yönelik düşüncelerini aktardı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı