REKLAMI GEÇ

Ekpen Tekstil’de para yönetimini öğrendiler

Ekpen Tekstil’de para yönetimini öğrendiler

Ekpen Tekstil, çalışanlarını her alanda desteklemek adına başlattığı eğitimlere yeni bir halka daha ekledi, “Paramı Yönetebiliyorum” eğitim verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Temmuz 2019 Cuma, 13:17

Ekpen Tekstil, Habitat Derneği ile iş birliği ile gerçekleştirdiği “Paramı Yönetebiliyorum” eğitimiyle çalışanlarını sağlıklı bir finansal gelecek oluşturabilmeleri konusunda bilinçlendirdi.

Sürdürülebilir kalkınmaya katkıda bulunmayı hedefleyen Ekpen Tekstil’de çalışanların kişisel mali kaynaklarını bütçelemelerini sağlayacak ve finans hizmetlerini doğru kullanmalarına destek olacak “Paramı Yönetebiliyorum” eğitimi yoğun ilgi nedeniyle birden fazla oturumla yapıldı.

Habitat Derneği Gönüllüsü Süeda Taylan tarafından verilen eğitimde, “Bütçe yapmanın yararları”, “kişisel bütçe ve aile bütçesi temel kavramları”, “tüketim, gelir, tasarruf, birikim, borç gibi temel kavramları”, “bankacılık ürünleri, gelirleri dikkate alarak bir ödeme planının nasıl yapılabileceği”, “tasarruf”, “para biriktirmenin yararları” ve “birikim planlaması kavramları” gibi konular detaylı bir şekilde katılımcılara anlatıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı