REKLAMI GEÇ

Ekpen Tekstil’de stres yönetimi eğitimi

Ekpen Tekstil’de stres yönetimi eğitimi

Çalışanlarının bedensel, ruhsal ve yaşamsal sağlıklarını önemseyen Ekpen Tekstil, eğitimlerine bir yenisini daha ekledi. Ekpen çalışanları, iyi yönetilmediğinde tüm yaşamı olumsuz etkileyen stresle baş etmenin yollarını öğrendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Eylül 2019 Perşembe, 09:15

Çağımızın en büyük hastalığı kabul edilen stresin doğasını tanımak ve stresle başa çıkma yöntemlerini öğrenmek için düzenlenen eğitim İzgören Akademi’den Oytun Yumşak’ın rehberliğinde gerçekleştirildi.

Yönetilebilen stresin yaşam için gerekli olduğu, kişinin başarma güdüsünü tetiklediği, kişiyi tembellikten uzaklaştırdığı ve öğrenmeyi kolaylaştırdığı vurgulanan eğitimde, Ekpen Tekstil çalışanları keyifli anlar yaşadı.

Ekpen Tekstil çalışanları, “Yaşamsal zorunluluklar sebebiyle üzerimizde hissettiğimiz baskıyı azaltabilecek yöntemleri öğrendiğimiz bu eğitimde iş ve yaşam dengesini koruyarak stresten nasıl uzaklaşabileceğimiz konusunda oldukça önemli bilgiler edindik. Ayrıca çalışma arkadaşlarımızla birlikte inanılmaz keyifli bir gün daha geçirdik” diyerek eğitim ile ilgili düşüncelerini ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı