REKLAMI GEÇ

En çok takip edilen 9. İşadamı

En çok takip edilen 9. İşadamı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a yakınlığıyla bilinen Denizlili işadamı Cihan Kamer, Ekonomist Dergisi’nin sosyal medyayla ilgili araştırmasında, “Twitter’daki en etkili 50 iş insanı arasında 9. sırada yer aldı.

Engin Ünal / DENİZLİHABER / 8 Mayıs 2014 Perşembe, 12:36

İş dünyasındaki etkinliğiyle bilinen Ekonomist dergisi, son sayısında yer alan “Sosyal medya: Twitter’da en çok takip edilen 50 iş insanı” çalışmasında, sosyal medyada en çok takipçisi olan işadamlarını belirledi.

Derginin araştırmasına göre, 426 bin 233 takipçiyle Galatasaray eski yöneticisi ve Altur Yönetim Kurulu Başkanı Abdülrahim Albayrak, en çok takip edilen işadamı. 268 bin 678 takipçiyle Boyner Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Nazlı Boyner kinci, 133 bin 931 takipçiyle Promoqube kurucu ortağı Özgür Alaz üçüncü sırada yer alıyor.

Çivrilli Atasay Kamer’in oğlu, Atasay’ın Genel Müdürü Cihan Kamer ise, 48 bin 971 takipçiyle sosyal medyada en çok takip edilenler listesinin 9. sırasında bulunuyor.

Kuyumculuğun yanı sıra enerji, sivil havacılık gibi sektörlerde de faaliyet gösteren Cihan Kamer, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a en yakın işadamlarından birisi olarak tanınıyor. Kamer, 12 milyon lira harcamayla geçen yıl İstanbul Boğazı’nda “muhafazakarlarınReinası” olarak bilinen bistro kafe konseptinde hizmet veren Huqqa’yı açmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı