REKLAMI GEÇ

Gençbey cateringde de iddialı

Gaziantep’in o muhteşem damak zevkini Denizli’yle tanıştıran Gençbey, bu dalda olduğu kadar catering işinde de başarılı olmak istiyor. Yaklaşık iki yıldır da catering işini yaptıklarını söyleyen Gençbey’in sahibi Sait Genç, “Deneyimli personelimizle catering işinde Denizli’nin en iyisi olmayı hedefliyoruz” dedi.

/ DENİZLİHABER / 22 Haziran 2007 Cuma, 00:00

Ülkemizde damak zevki denilince ilk akla gelen şehirlerden biridir Gaziantep. Kendine has yemekleri, tatlıları, kebapları ve Antep fıstığı ile meşhur olan bu güzide kentimizin, muhteşem yemek kültürünü de ancak bir Gaziantepli insanlara sunabilir.. Denizli’de Gaziantep’in o muhteşem sofrasının elçiliğini başarılı bir şekilde yürüten Gençbey, bu başarısını catering işine de girerek taçlandırmak istiyor. Üç yıldır Kıbrısşehitler Caddesi’ndeki mekanında Denizlililere Gaziantep’e has ürünler sunan Gençbey, tecrübeli personeliyle de birçok kesimden tam not alıyor.

Yıllardır Denizlililere Gaziantep yemek kültürünü en iyi şekilde tanıttıklarını ve tanıtmaya devam ettiklerini söyleyen Gençbey’in başarılı patronu Sait Genç, bu istikrarı sürdüreceklerinin altını çiziyor… Bu başarıyı, yılların verdiği deneyim ve tecrübeye bağlayan Sait Genç, yeni atılımlarda bulunduklarını ve çalışmaların geliştirilerek sürdürüleceğini belirterek şöyle konuşuyor: “Denizli’ye ilk geldiğim günden bu yana buraya en iyi nasıl hizmet verebilirim diye düşünmüştüm. Ve Gaziantep yemek kültürünü Denizlililerle paylaşmak istedim. Neticede aradan geçen üç içinde oldukça başarılı çalışmalar yaptık ve hedeflerimize ulaştık. Şu an işletmemizin oturmuş bir müşteri portföyü var. Ama hiçbir zaman çalışmaktan yılmadık. Dolayısıyla yaklaşık iki yıldır da günümüzün önemli gıda sektörlerinden catering işine atılımlarda bulunduk. Bu alanda da ciddi ve güzel organizasyonların altına imza attık. Artık Gençbey olarak ikinci hedefimiz, catering alanında Denizli’de bir numara olmak”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı