REKLAMI GEÇ

GESİFED Muğla’ya çıkarma yaptı

GESİFED Muğla’ya çıkarma yaptı

Aydın, Muğla ve Denizli bölgesinin ekonomik-sosyal-kültürel gelişimi amacıyla kurulan ve Yönetim Kurulu Başkanlığını Denizlili İşadamı Gültekin Okay Salgar’ın üstlendiği Güney Ege Sanayiciler ve İşadamları Federasyonu (GESİFED), Muğla’da dernekleşmek için çalışma başlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Kasım 2014 Cuma, 13:14

Denizli’den, Genç İş Adamları Derneği(DEGİAD) – Denizli Sanayiciler ve İşadamları Derneği(DESİAD), Soroptimist Kulübü, Denizli Girişimci İş Kadınları Derneği (GİKAD) ile Aydın’dan AGİKAD’ın oluşturduğu ve TÜSİAD’ın da destek amacıyla üye olduğu, GESİFED, Muğla’da da dernekleşmek için çalışma başlattı. 

Merkezi Denizli’de bulunan Güney Ege Sanayiciler ve İşadamları Federasyonu(GESİFED) Başkanı Gültekin Okay Salgar ile Yönetim kurulu üyeleri, Muğla’dan da dernekler alabilmek ve tabanını genişletebilmek amacıyla, Muğla Valisi Amir Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ile sivil toplum örgütlerini ziyaret etti.

GESİFED Başkanı Gültekin Okay Salgar, Federasyonun, bölgesel gelişime maksimum değer katacak projeleri için, her üç ilin üst düzey yönetimleriyle, İş Dünyasını Temsil eden Sivil Toplum Kuruluşlarına çok ihtiyacı olduğunu belirtti. Salgar, “Yakında GESİFED’i bölgenin ve mensubu olduğu TÜRKONFED’in vazgeçilmez önemde bir federasyonu haline getirecek ve GESİFED bölgesel çapta bir organizasyonda, Muğla-Aydın ve Denizli illerinin temsilcilerini buluşturmaya hazırlanıyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı