REKLAMI GEÇ

Girişimciler ile yatırımcılar buluştu

Girişimciler ile yatırımcılar buluştu

Pamukkale Teknokent Konferans Salonu’nda düzenlenen “Girişimci-Yatırımcı Buluşmaları”nda, 6 firma yatırımcılar karşısında görücüye çıktı. Firma temsilcileri, projelerini ve fikirlerini iş dünyasına sunarak destek aradı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Ocak 2016 Pazartesi, 16:07

Pamukkale Teknokent ve Pamukkale Teknoloji Transfer Ofisi tarafından düzenlenen “Melek Yatırımcılar Güney Ege’de” projesinin kapanışı, Denizli’de yapıldı.

Pamukkale Teknokent Konferans Salonu’nda yapılan “Girişimci-Yatırımcı Buluşmaları” etkinliğine, Denizli Sanayi Odası Başkanı, Pamukkale Teknokent Yönetim Kurulu Üyesi ve Lisanslı Melek Yatırımcı Müjdat Keçeci, Pamukkale Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Muzaffer Adak, GEKA Genel Sekreteri Süleyman Alata, BASİAD Başkanı Selim Kasapoğlu, iş adamları, yatırımcılar ve girişimciler katıldı.

denizli-teknokent-is-adamlari-mujdat-kececi

Açılış konuşmasında meslek yatırımcılığının ve girişimciliğinin önemine vurgu yapan Denizli Sanayi Odası (DSO) Başkanı Müjdat Keçeci, “Girişimcilik konusunda, yatırımların teşvik edilmesi konusunda desteğin sınırı yok. Ekonomi dünyasında topyekûn bu noktada karar vericiler ve sektörü yönlendirenler ellerinden gelen her türlü yardımı, çalışmayı yapıyorlar. Ben de bir Melek Yatırımcı olarak bunun içerisinde olmak ve bu konuya hizmet etmek, bir şeyler yapabilmek için heyecanlanıyorum. Pamukkale Teknokent’teki yönetici arkadaşlarıma bu konuda yardımcı olmak ve gücüm yettiğince yanlarında olmayı arzu ediyorum. Ben isterdim ki böyle bir faaliyette daha çok sanayicimiz, daha çok iş adamımız burada bu etkinlikte olsun” dedi.

Hayal dünyasındaki ürünlerini geliştiren, gerçekleştiren ve onunla bir istikbal bekleyen girişimcilere el verilmezse, gönüllü olunup imkân sunulmazsa, girişimci kişilerin de hayata küstürüleceğini belirten Keçeci, bunu arzu etmediklerini söyledi.

DSO Başkanı Keçeci, “Bize düşen görev ‘ben akıllı bir iş yaptım. Eğer imkân verilirse daha iyisini yapacağım ve bana sermaye gerek’ diyen arkadaşımız ile ‘bu işe ben yatırım yapmak istiyorum’ diyen yatırımcımızı buluşturmak bizim işimizdir, yani Melek Yatırımcı’nın işi” diye konuştu.

denizli-teknokent-is-adamlari-muzaffer-adak

Pamukkale Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Muzaffer Adak da, yaptığı konuşmada, bu tür projelerle girişimci-yatırımcı kanalıyla kişilerarası network sisteminin tesis edildiğini, bu kapsamda benzer organizasyonların önemli olduğunu söyledi.

denizli-teknokent-is-adamlari-suleyman-alata

Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) Genel Sekreteri Süleyman Alata ise konuşmasında GEKA olarak girişimcilere yatırım mekanizmaları konusunda destek olduklarını ve bunun bölgesel kalkınmada öncelikli bir başlık olduğunu vurguladı.

denizli-teknokent-is-adamlari-pamukkale-teknokent

Açılış konuşmalarının ardından, Pamukkale Teknokent firmalarından Bulutfon, Objektif Bilişim İleri Teknoloji, Alternet Yazılım ve Geomin ile Denizli dışından katılım gösteren Papiroom ve Pubinno olmak üzere toplamda altı firma temsilcisi, yaptıkları sunumlarda, projeleri için yatırımcı ve dinleyicileri ikna etmeye çalıştı. Melek yatırımcı, sanayici, iş adamı ve katılımcıların kritik sorularına yatırımları hakkında ikna edici cevaplar vermeye çalışan firma temsilcileri, verilen aralarda ve etkinlik sonundaki networkingler ile de çeşitli görüş alışverişinde bulundular.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı