REKLAMI GEÇ

Gökhan Tekstil’in 1.600 çalışanı iftarda buluştu

Gökhan Tekstil’in 1.600 çalışanı iftarda buluştu

Denizli’nin tekstil sektöründeki köklü firmalarından Gökhan Tekstil’in1.600 çalışanı iftar yemeğinde bir araya geldi. Gökhan Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. YönetimKurulu Başkanı Ahmet Gökşin, şirket çalışanlarını kapıda karşılarken, şirkette 20 yıl ve üzeri çalışma süresini dolduran işçilere plaket verildi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 29 Haziran 2015 Pazartesi, 10:57

Gökhan Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş’nin geleneksel iftar sofrası, Göveçlik Kültür Sitesi’nde verildi. Gökhan Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gökşin, eşi Aysel Gökşin, Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Gökşin, eşi Devrim Gökşin ve Yönetim Kurulu Üyesi Fahri Gökşin ile eşi Fergun Gökşin, iftar yemeğine katılan işçilerini kapıda karşıladı.

“1600 KİŞİLİK BİR AİLEYİZ”
Gökhan Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gökşin, iftar yemeğinden sonra şirket çalışanlarına seslendi. Gökhan Tekstil’in 1987 yılında 2 bin metrekarelik kapalı alanda dokuma ve konfeksiyon üniteleriyle üretime başladığını söyledi.

Gökhan Tekstil’in istikrarlı bir şekilde büyüyerek 2003 yılında Türkiye’nin ilk 500 büyük firması arasında 335’nci sırada yer aldığına işaret eden Gökşin, “Bugün 60 bin metrekarelik kapalı alanda iplik, dokuma, boya-terbiye, konfeksiyon bölümleri ile entegre bir tekstil fabrikası olarak, dünyanın 40 ülkesine ihracat gerçekleştirmektedir. Gerek vergi, gerekse en fazla ihracat yapan firmalar arasında yerini almıştır. Bunda siz çalışanların emeği büyüktür. Bunu sizlerle birlikte başardık” diyerek, şirket çalışanlarına teşekkür etti.

ANONS

KIDEMLİ İŞÇİLERE PLAKET
Gökhan Tekstil’de 20 yıl ve üzeri çalışma süresini dolduran işletme müdüründen, işyeri hekimine, şoföründen güvenlik görevlisine, boyahaneden iplik birim sorumlularına kadar 36 çalışan, plaketle ödüllendirildi. Çalışanların plaket ve hediyelerini Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gökşin ile yönetim kurulu üyeleri Gökhan ve Fahri Gökşin verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı