REKLAMI GEÇ

Hacı Şerif Muğla Fethiye’de şubelendi

Hacı Şerif Muğla Fethiye’de şubelendi

Denizli, İstanbul, Ankara, İzmir, Eskişehir, Aydın, Bursa, Antalya, Muğla ve Isparta’da açtığı mağaza ve kiosklardan oluşan 32 ayrı noktada hizmet veren Hacı Şerif, Fethiye ile bu zincire 33. halkayı ekledi. Hacı Şerif’in 4. Kuşak patronu Yunus Helvacı’nın 2015 sonu hedefi 40 ayrı noktada hizmet veriyor olmak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Mayıs 2015 Pazartesi, 11:04

77 yıl önce Denizli Bayramyeri’nde hizmet vermeye başlayan Hacı Şerif, kuruluşunun 77. yılında Türkiye’nin gıda sektöründe söz sahibi olacak hamleler gerçekleştiriyor. Keza Denizli’ye gelen tüm önemli isimlerin uğrak noktası haline gelen Hacı Şerif, şube, franchising ve kiosk uygulamalarıyla Türkiye’nin dört bir yanına yayılmaya başladı.

4. kuşak patron Yunus Helvacı’nın sektörde ülke çapında önemli kurumlarından biri olmak adına başlattığı ulusallaşma yolculuğu sürüyor. Ege, Akdeniz, Marmara ve İç Anadolu’da şubeler açan, franchisingler veren ve avmlere kiosklarla giren genç patron, başarılı bir şekilde zincire her geçen gün yeni bir adres ekliyor.

Bu çalışmalar kapsamında Hacı Şerif daha önce merkezinde ve Marmaris ilçesinde mağazası bulunan Muğla’nın bir başka ilçesinde, Fethiye’de de şube açtı. Açılışta ev sahipliğini Mithat Helvacı ve Yunus Helvacı yaptı. Fethiyelilerin yoğun ilgi gösterdiği açılışta Helvacı’ları ilçe protokolü de yalnız bırakmadı.

haci-serif-fethiye-magaca-acti-i

DENİZLİ’DE HACI ŞERİF NOKTALARI
Bayramyeri’nde bulunan merkezinin yanı sıra İkinci Ticari Yol’da ve Ziraat Bankası yanında iki şubesi olan Hacı Şerif’in ayrıca Çınar’da da bir şubesi var. Hacı Şerif, Denizli’deki Forum Çamlık, Teras Park, Sümer Park ve Kınıklı Pekdemir AVM’lerde kiosk ile hizmet veriyor.

10 İLDE 33 NOKTADA!
İstanbul’da Eminönü’nde şubesi olan Hacı Şerif lezzetleri, Historia, Maltepe, Forum İstanbul, ve Marmarapark AVM’de ürün satışı gerçekleştiriyor. Ankara’de Anatolium ve Antares AVM’de yer alan Hacı Şerif, İzmir’de ise Bayraklı, Keremaltı ve Balçova’da. Hacı Şerif’in ayrıca, Eskişehir Espark ve Kanatlı AVM’de, Aydın’da Adnan Menderes Bulvarı, Nazilli’de Uzun Çarşı Bulvarı’nda ürün satışı sürüyor. Antalya’nın Alanya ilçesinin yanı sıra Muğla merkezinde, Marmaris’te ve Fethiye’de şubelerle hizmet veren Hacı Şerif’in, bunun yanı sıra Bursa’nın Uzun Çarşısı’nda, Isparta’nın ise Kutlubey Mahallesi’nde yerleri bulunuyor.

YIL SONU HEDEFİ 40
Yunus helvacı, Hacı Şerif bayraklı noktaların yıl sonunda ülke genelinde 40’a ulaşmasını hedeflediklerini söyledi. Mağaza ve kioskların yanı sıra Tüketiciye telefon ve internet üzerinden de hizmet veren Hacı Şerif, oluşturduğu çağrı merkeziyle Türkiye’nin tüm kentlerine Hacı Şerif ürünleri gönderiyor. Dondurmalı helvadan cennet elması kurusuna yüzlerce ayrı ürünün imalatını ve satışını gerçekleştiren Hacı Şerif’in ulusal ölçekte bir marka haline önemli katkı sağlayan telemarketing ve e-ticaret uygulamaları da yoğun ilgi görüyor. Başını Denizlililerin çektiği Türkiye’nin dört bir yanındaki müşterileri www.haciserif.com.tr adresinin yanı sıra 444 1938 numaralı hattan istedikleri ürünü sipariş ediyor. Ürünler kısa süre içinde müşterilere, kapılarına kadar gidilerek teslim ediliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı