REKLAMI GEÇ

Halkbank Çınar Şubesi yenilendi

Halkbank Çınar Şubesi yenilendi

Yaklaşık 5 yıldır Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde müşterilerine hizmet veren Halk Bankası Delikliçınar Şubesi, yapılan değişikliklerin ardından yeni yüzüyle Denizli’ye ‘merhaba’ dedi.

/ DENİZLİHABER / 22 Temmuz 2008 Salı, 00:00

Halkbank’ın, müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik olarak gerçekleştirdiği şube yenileme çalışmaları sürüyor. Halk Bankası Delikliçınar Şubesi, yapılan restorasyonun ardından yeni yüzüyle Denizli’ye ‘merhaba’ dedi. Faaliyetlerine ilk olarak 1 Ekim 1981 tarihinde başlayan Delikliçınar Şubesi, daha güçlü bir altyapı ve dinamik bir kadroyla hizmetlerini sürdürecek. Şubenin açılışına; Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, Vali Yavuz Erkmen, Halk Bankası Denizli Bölge Müdürü Hüseyin Vehbi Yıldırım, Bölge Pazarlama Müdürü Serdar Zirek ve çok sayıda banka çalışanıyla, davetli katıldı. Halk Bankası’nda yaşanan değişim dalgasının yurt çapında sürdüğüne dikkat çeken Halk Bankası Delikliçınar Şubesi Müdürü Turgay Turunç, Halk Bankası’nın diğer şubelerinde de aynı değişimin kısa bir süre içinde yaşanacağını söyledi.

Halkbank Delikliçınar Şubesi; pos, internet bankacılığı, diyalog, kredi kartı, kredili mevduat, bireysel kredi, Gülen Emekli Kredisi gibi Halkbank’ın, başta KOBİ’ler olmak üzere toplumun her kesimine hitap eden ürün ve hizmetlerini yenilenen binasında sunacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı