REKLAMI GEÇ

Hayma çoktan Avrupalı

Uzun yıllar İsviçre’de yaşadığını ve bu işin en ince ayrıntılarını orada öğrendiğini söyleyen Hayma Restoran’ın sahibi Mustafa Kaygısız, “Avrupa’da edindiğim mutfak kültürünü işletmemiz aracılığıyla Denizlililere sunmanın gururunu yaşıyoruz” dedi

/ DENİZLİHABER / 22 Haziran 2007 Cuma, 00:00

Son zamanlarda getirdiği ünlü sanatçılarla ve yaptığı farklı etkinliklerle adından sıkça söz ettiren et ve balığın vazgeçilmez mekanı Hayma Restoran, bu yıl beş yaşına giriyor.
 

Beş yıldır Denizlililere nezih bir ortamda damak zevki yaşattıklarını söyleyen Hayma Restoran’ın sahibi Mustafa Kaygısız, bunu kaliteye, ve istikrarlı çalışma tempolarına bağlıyor. Kent halkına en iyi hizmeti sunma gayreti içinde olduklarını ve bunu büyük ölçüde gerçekleştirdiklerini sözlerine ekleyen Kaygısız, Avrupa mutfak kültürünü Denizli’ye taşıdıklarını vurguluyor.. Kaygısız, “Bazı ülkelerin mutfak kültürleri birbirlerinden oldukça farklıdır. Ben yaklaşık 17 yıl İsviçre’de yaşadım ve bu işin püf noktalarını da orada öğrendim. Aslen Tavaslı’yım. İsviçre’de restoran işletmeciliği konusunda tecrübe edindim. Daha sonra bu tecrübeyi, Avrupa mutfak kültürü anlayışını memleketimde vatandaşlarla paylaşmak istedim. Bu düşünceyle kurduğumuz Hayma Restoran, bugün beş yaşına giriyor” dedi.

‘Afakî fiyatlar yok’

Balık çeşitlerinde de iddialı olduklarınıkanıtladıklarını söyleyen Mustafa Kaygısız, ancak bu konuda halen daha vatandaşların fiyatlarda tedirginlik yaşadığının altını çizdi. Kaygısız, “Halkımız, balık restoranı denildiğinde tedirginlik duyuyorlar. Ancak tedirginlik duyacak kadar afaki fiyatlar yok. Ayrıca bir konuyu daha dile getirmek istiyorum. Hayma Restoran olarak bize gelen müşterilere sıradan müşteri gözüyle bakmıyoruz. Alışveriştençok dostluğa uzanan bir işletme prensibimiz var. Bizim müşterimiz bir günlük değil bir ömürlüktür..” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı