REKLAMI GEÇ

Honda Civic Sedan’da son şans son fırsat!

Honda Civic Sedan’da son şans son fırsat!

Honda, Civic Sedan modeli için Aralık ayında ÖTV indiriminden bile daha özel avantajlar sunuyor. Honda Plaza Sadıkoğlu, kendisini ayrıcalıklı hissetmesini sağlayacak bir otomobile sahip olmak isteyenleri bekliyor.

/ DENİZLİHABER / 14 Aralık 2009 Pazartesi, 18:20

Honda, satışa çıktığı günden bu yana teknik özellikleri, donanımı, tasarımı, performansı ve malzeme kalitesi ile dikkatleri üzerine çeken Civic Sedan modeli için Aralık ayında ÖTV indiriminden bile daha özel avantajlar sunuyor. Honda Plaza Sadıkoğlu Şube Müdürü Pınar Öngören, “Aralık ayı, tüm Honda kullanıcılarının, özellikle Civic Sedan almak isteyen müşterilerimizin, imkanları doğrultusunda, kendi ihtiyaçları ve taleplerine özel modellerdeki araçları değerlendirerek uygun şartlarda bir Civic Sedan sahibi olabilme fırsatını yakaladıkları son ay. Bu nedenle, bu sene için son şans son fırsat diyoruz. 2010 Civic Sedan modelleri için hazırlanan bu kampanyalar kaçırılmamalı. Ayrıca çok uygun faiz seçenekleri de yine müşterilerimize sunulan iyi bir hizmet ve iyi bir fırsat. Kendinizi ayrıcalıklı hissetmenizi sağlayacak bir otomobile sahip olmak için Honda Plaza Sadıkoğlu’na bekliyoruz” dedi.

Honda Civic Sedan yeni makyajlanan yüzü, yıkamalı ve otomatik yükseklik ayarlı Xenon farların da dahil olduğu, uzun donanım listesi ve de 1.6 125 PS motoru ile kendi segmentindeki en yeni, en donanımlı, en performansı yüksek otomobil olma özelliğini sürdürüyor. Performans ve ekonomiyi bir arada sunan i-VTEC motoru kullanıcısına keyifli ve konforlu bir yolculuk vaat ediyor. Tüm bunların karşılığında şu an Honda Cıvıc Sedanlar şaşıracağınız ve hatta inanamayacağınız fiyatlara sahip.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı