REKLAMI GEÇ

İş dünyası Besalet Küçüker’in ölümü nedeniyle şokta

İş dünyası Besalet Küçüker’in ölümü nedeniyle şokta

Denizli iş dünyasının duayen ismi olan Besalet Küçüker’in koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetmesi iş dünyasını şoka soktu. Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Besalet Küçüker’in yerinin asla doldurulamayacağını belirterek, “Ne büyük bir acıdır ki, Denizli tekstilinin üzerinde bu kadar büyük emeği olan Besalet Küçüker’i son yolculuğuna uğurlayamayacağız” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Nisan 2020 Salı, 11:40

Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, yakalandığı koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Besalet Küçüker’in yerinin doldurulamayacağını söyledi.

Besalet Küçüker’in Denizli’de tekstilin tek kelimeyle ve tartışmasız duayeni olduğunu belirten Keçeci, “Kim ki Denizli’de tekstil yapıyor, mutlak suretle Besalet Küçüker’in ya çırağı, ya ortağı, ya da birlikte çalıştığıdır” dedi.

Denizli’de tekstilin bu noktalara gelmesinde en büyük hizmeti veren isimlerin başında Besalet Küçüker’in geldiğini anlatan Keçeci, “İnanılmaz müteşebbis, inanılmaz cesaretli ve güvene dayalı yaptığı iş ile Türkiye ve Dünya’da kendi şirketiyle birlikte Denizli tekstilini tanıtan yegane insanlardan biridir. Rahmetli kardeşi Sait Küçüker de mükemmel bir insandı. Tekstile ve sektörün geleceğine inanırdı. Tekstilin geleceğinin Türkiye’den odaklanmasını isteyen, bu uğurda kendisini adayan isimlerdi. Allah rahmet eylesin. Yeri doldurulamaz isimlerdi” dedi.

EN ACISI UĞURULAYAMAYACAK OLMAMIZ
En büyük acının da bu kadar emeği geçmiş insanlardan hiçbirinin cenazesine katılamayacak ve son yolculuğuna uğurlayamayacak olması olduğunu belirten Keçeci, “Denizli sanayicisi bugün büyük bir dramı yaşıyor. Üzüntümüz büyük” dedi.

Yorumlar

Zeki YILDIZ   -  Bağlantı 14 Nisan 2020, 20:55

Allah rahmet Eylesin.
Keçeciye not : Toprağın altında yeri doldurulamayacak insanlarla dolu

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı