REKLAMI GEÇ

Konyalıoğlu, “Amasız, fakatsız sonuç bekliyoruz, sürecin takipçisiyiz”

Konyalıoğlu, “Amasız, fakatsız sonuç bekliyoruz, sürecin takipçisiyiz”

Denizli Sanayiciler ve İşadamları Derneği (DESİAD) Başkanı Okan Konyalıoğlu, Aydın-Denizli Otoyolu ile ilgili süreci yakından takıp ettiklerini belirterek, “Amasız, fakatsız sonuç bekliyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Ağustos 2020 Pazartesi, 12:50

Geçtiğimiz hafta Denizli’yi ziyaret eden Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Aydın-Denizli Otoyolu’nun 2 yıl içinde tamamlanacağı sözünü vermişti.

Hem bakanın ziyaretini, hem de otoyol sürecini değerlendiren DESİAD Başkanı Konyalıoğlu, “Bu ziyaret sırasında DESİAD olarak bizlerin, pek çok STK’nın ve Denizli iş dünyasının yakından takip ettiği ve merakla beklediği Denizli-Aydın Otoyolu ihalesi ve süreci hakkında da açıklamalar yaptı. Açıklamaları ile konunun takipçisi olduğunu belirten ve bu anlamda kente ümit veren Bakan ihale sürecinin tamamlanmak üzere olduğunu, 163 km’den oluşacak otoyol inşaatının 2 yıl içerisinde bitirileceğini ifade etti” dedi.

DESİAD’ın Aydın-Denizli Otoyolu ve geciken ihale süreçleri ile ilgili duyarlılık gösteren ve bu konuyu ciddi olarak takip ve gündeminde tutan bir dernek olduğunu ifade eden Konyalıoğlu, “Son açıklamamızda ‘’….amasız, fakatsız….’’ bir sonuç beklediğimizi belirtmiştik. DESİAD’ın her bir üyesinden yönetim kuruluna kadar bir bütün olarak ve aynı kararlılıkla, ülke kaynakları ve bölge insanı için en doğru yatırım kararlarının verilmesi ve hayata geçirilmesi için her türlü desteğe hazır olduğumuzu bir kez daha belirtmek isteriz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı