REKLAMI GEÇ

Makine imalatçıları OSB istiyor

Makine imalatçıları OSB istiyor

Makine imalatçılarının organize sanayi bölgesinde bir araya gelmeleri için ciddi adımlar atılmaya başladı. Vali Şükrü Kocatepe ile bir araya gelen makine imalatçıları, ya yeni bir OSB yapılmasını, ya da Deri OSB’nin karma hale dönüştürülüp, makine ile birleştirilmesini teklif etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Mayıs 2016 Cumartesi, 11:30

Denizli makine imalatçılarının bir arada olması için kurulacak yeni bir OSB yapılması, ya da diğer bir alternatif olarak Deri OSB’nin karma OSB’ye dönüştürülüp büyütülerek, makine imalatçılarına da açılması teklifi Vali Şükrü Kocatepe’ye sunuldu.

Denizli makine imalatçılarının kurulacak yeni bir Organize Sanayi Bölgesinde toplanarak daha uygun, sağlıklı ve nitelikli tesislerde üretim yapmalarını sağlamak amacıyla uzun zamandır arayışı sürdürülen Makine Organize Sanayi Bölgesi alan tespiti ve kuruluşu ile ilgili olarak Vali Şükrü Kocatepe başkanlığında toplantı düzenlendi.

Toplantıya Vali Yardımcısı Tuncay Engin, Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sefa Gökalp, Deri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Güran, Makine Sanayici ve İşadamları Derneği Başkan Vekili Hilmi Konyalıoğlu katıldı.

Toplantıda yeni bir alanda Makine OSB kuruluşu veya mevcut Deri OSB’nin karma OSB’ne dönüştürülüp büyütülerek makine imalatçılarına açılması gibi alternatif çözümler görüşüldü.

Toplantıda, 30 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Makine Sanayici ve İşadamları Derneği toplantısında oluşacak genel kanaate ve 1 Haziran’da Vali Şükrü Kocatepe başkanlığında yapılacak Deri Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet toplantısında konunun ele alınması ve oluşacak kanaate göre planlama yapılması kararı alındı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı