REKLAMI GEÇ

Northshire dünyanın dört bir yanına satış yapıyor!

Northshire dünyanın dört bir yanına satış yapıyor!

İktisat mezunu Volkan Başar ile Grafik Tasarım Mezunu Uğur Saraç’ın 2017’de Denizli’de kurdukları Northshire Dekorasyon Ürünleri isimli şirket, internet üzerinden dünyanın dört bir yanında satış yapar hale geldi. 4 kişiyle başladığı e-ticaret serüvenine 25 kişiyle devam eden Northshire, ABD’nin yanı sıra Avrupa’da da talepleri karşılamak adına iki ayrı lojistik üssü oluşturdu. Üçüncüsü yolda.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Eylül 2019 Perşembe, 17:01

Biri iktisatçı, diğeri grafik tasarım mezunu iki genç girişimci, metal dekorasyon ürünleri yapıp internet üzerinden dünyaya pazarlamak üzere 2 yıl önce çıktıkları yolculukta zor bir başarıya imza attı. Dünyanın dört bir yanından yoğun talep gören ürünlerin gönderi sürelerini kısaltmak adına Avusturya ve ABD’de iki ayrı şirket kurmak zorunda kalan genç girişimciler, talepleri karşılamak adına yurt dışındaki 3. lojistik üslerini de açmak üzere. Dünyanın en büyük alışveriş siteleri üzerinden de ciddi satış rakamlarını yakalayan Denizlili genç işadamları, merkezlerini yeni ve oldukça dikkat çekici bir mekana taşıdı.

YURT DIŞINDA İKİ ŞİRKET DAHA KURDULAR
4 kişilik ekiple başlanılan e-ticaret serüveninde işler beklenilenin çok üzerinde gitti. Yoğun talep nedeniyle Avusturya Linz’de ve ABD’de iki ayrı lojistik yatırımı daha yapmak zorunda kalan genç ortaklar, şimdi 25 kişilik bir ekibe ulaştı. Avrupa dağıtımını Linz üzerinden gerçekleştiren Nortshire, ABD ve Kanada’daki müşterilerine ise New Jersey’deki üstlerinden gönderim yapıyor.

3 YURT DIŞI YATIRIMI KALİFORNİYA’YA OLACAK
Ürünlerinin büyük bir çoğunluğuna ABD’lilere satan Northshire, dağıtımın daha sağlıklı bir şekilde gerçekleştirilmesi ve müşterilerinin beklentilerinin karşılanması adına kısa süre sonra ABD’nin Kaliforniya eyaletinde bir lojistik üssü daha açmayı planlıyor. Tokyo’dan Virgin Adaları’na kadar dünya üzerinde hemen hemen tüm ülkelere gönderim yapan Northshire’ın ana pazarının %60’ını ABD oluşturuyor.

YURT İÇİNDE NET, YURT DIŞINDA CO
Yurt içinde www.northshire.net , yurt dışında ise www.northshire.co isimli web sayfaları üzerinden satılan NorthShire tasarımları, deyim yerindeyse satış rekorları kırıyor.

ETSY, AMAZON ve FANCY’DEN DE SATILIYOR
Kendi sitelerinin yanı sıra dünyanın en büyük alışveriş portalları arasında gösterilen Etsy, Amazon ve Fancy gibi marketing sitelirinde de talep gören Northshire ürünleri, Etsy’nin en çok satış yapanlar listesinde, ilk yüzde 1’lik dilime girmeyi de başardı.

YENİ ÜRÜNLER KAPIDA
Metal ürünler dışında poster, wall tapestry ve el yapımı heykel satışları da gerçekleştiren Northshire, kısa süre içinde ev dekorasyonuna ait farklı ürünlerin de piyasaya sunulması üzerinde çalışıyor.

YENİ BİR ADRESE TAŞINDILAR
Şirketin işlem hacmi büyüdükçe artan kadro şirket merkezininde değişikliğe neden oldu. Fakülte Caddesi üzerinde yeni bir çalışma ofisi oluşturan Northshire , oldukça farklı tasarımı ve detaylarla görenlerin dudak ısırdığı bir iş ortamı yarattı. Oyun makinelerinin, küçük bir kafeteryanın ve ip salıncakların bile olduğu Northshire’ın yeni mekanı görenleri büyülüyor.

AÇILIŞA İŞ DÜNYASINDAN YOĞUN İLGİ
Türk Ekonomi Kurumu Başkanı Prof Dr. Hasan Kazdağlı, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ile Denizli Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Hakan Urhan’dan DSO Başkanı Müjdat Keçeci’ye kadar birçok önemli ismin katıldığı bir açılış kokteyli de düzenleyen Northshire’ın bu etkinliğine ilgi yoğundu. İş dünyasının önemli isimleri, siyaset dünyasından, Tolga  Varlıker, Mahir Akbaba ve Teoman Sancar gibi isimlerin yanı sıra DEGİAD yöneticileri ve çok sayıda üyesinin de ilgi gösterdiği açılış kokteyline katılanlardan bazıları oyun konsollarından bazıları ise salıncaktan kendilerini alamadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı