REKLAMI GEÇ

Otomobil dünyasının gözü bu fuarda

Otomobil dünyasının gözü bu fuarda

Otomotiv Distrübitörleri Derneği-CYF Fuarcılık işbirliğiyle düzenlenmeye başlanan ve sektörün ulusal fuar takvimine girmesiyle birlikte dikkatleri üzerinde toplayan Denizli Autoshow, EGS Fuar Alanı’nda kapılarını ziyaretçilerine açtı.

/ DENİZLİHABER / 18 Kasım 2008 Salı, 01:00

2006 yılında ilk olarak CYF Fuarcılık tarafından organize edilen ve geçtiğimiz yıldan itibaren Otomobil Distrübitörleri Derneği’nin işbirliğiyle düzenlenmeye başlanan Autoshow Otomobil ve Aksesuarları Fuarı’na, sektörün Denizlili aktörleri büyük ilgi gösterdi. Ekonomik kriz nedeniyle katılımın geçtiğimiz seneye oranla daha düşük olduğu fuara, ziyaretçilerin ilgisi yine yoğun oldu. Fuarın açılış törenini, Otomobil Distrübitörleri Derneği Başkanı İbrahim Aybar da katıldı.

Açılış töreninde kısa bir konuşma yapan Aybar, özellikle tekstil alanındaki başarısıyla ‘Anadolu kaplanı’ unvanını taşıyan Denizli’nin, sektör için büyük bir önem taşıdığına dikkat çekti. Otomobil sektörünün, Denizli’de de ciddi bir ivme kazandığının altını çizen İbrahim Aybar, bu ivmenin ülke çapında da yakalandığını ve ülkemizin kısa bir süre içinde sektörde önemli bir konuma erişeceğini söyledi.

Geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen fuara 60 bin Denizlili’nin katıldığını söyleyen CYF Fuarcılık’ın sahibi Ercan Candemir de, fuarın kent ekonomisine olan katkısına vurgu yaptı. Fuarın, Ege, Akdeniz ve İç Anadolu Bölgeleri’nden de ziyaretçi çekmeye başladığını dile getiren Candemir, bu yıl da fuarla birlikte bölgenin hareketlilik kazanacağına dikkat çekti.

Candemir’in ardından söz alan Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin, tekstil sektörünün yanı sıra diğer sektörlerde de büyük başarı sağlayan Denizli’nin, fuarcılık alanındaki yükselişine değindi. Ertekin, Denizli’nin, kısa bir süre içinde fuar kenti olacağına inandığını belirtti. Yapılan konuşmaların ardından fuar alanını gezen protokol üyeleri, sergilenen araçları inceleyerek yetkililerden araçlar hakkında bilgi aldı. Fuar, 23 Kasım’a kadar ziyaretçi ağırlamaya devam edecek. 3. Denizli Otomobil ve Aksesuarları Fuarı’nda, 35 katılımcı firma bulunuyor. Fuarda, 200’e yakın farklı otomobil modeli ve oto aksesuarları ziyaretçilerle buluşturuluyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı